2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015576 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افق جان: خوش اومدى عزیزم. تا چه قیمتى مى خواى هزینه کنى ؟ مى خواى ارتفاع بینیت خیلى گرفته بشه،؟ هیچ دکترى جز فرزام مد نظرت نیس؟
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سلام شامانا نهایتا 7 8 تومن میخوام هزینه کنم از فرزام منصرف شدم خیللی توی نی نی سایت راجع بهش بد شنیدم انگار خیللی ناراضی داره میخوام ارتفاعش طبیعی بشه نیم رخ بینی ام رو اصلا دوست ندارم اعتماد به نفسمو کاملا ازم گرفته
خیلللی استرس دارم...خیلللی زیاد.. شبا تا صبح خوابم نمیبره...باید حتما این تابستون عمل کنم...وقت تهران اومدنم ندارم نهایتا بتونم بیام و کار چند تا دکتر رو ببینم... پس باید چند تا از بهتریناشونو انتخاب کرده باشم
افق جان: شیروانی و سامی و زینلی بالای 10 تومنن. من یکی از دوستای دانشگام با صحراییان عمل کرده، خوب چسب نزد یکم افت کرد. در کل خوب جمع شده اما جای بخیه های پره هاش که برش کامل بود خیلی بده. یکمم موقع غذا خوردن ابریزش داره. اما من خودم مطب صحراییان نرفتم. باید خودت بری ببینی. این یه مورد که من دیدماینطوری بود. میلانی هم دربارش من یه توضیح کامل دادم صبر کن ببینم پیدا می کنمش .در کل خوب بود ، خیلی ازش نمونه دیدم اونم یسر بزن.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
شامانا جان الان عکسای دکتر ابیانه رو توی سایتش دیدم چقدرررررر خوشگلن همونجوری که من میخوام زنگ زدم به مطبش گفت 5 تومن هزینش میشه اما نمیدونم مثل عکسای توی سایتش عمل میکنه یا اونا رو برای تبلیغ گذاشته بچه ها کسی از دکتر ابیانه کار خوب یا بد دیده؟؟؟ راهنمایی کنین لطفا
افق جان: یزدانفر فکر نکنم برای گوشتی خیلی مناسب باشه. طبیعیه و نوک بینیاش اکثرا گرده. پره ها رو به هیچ وجه برش نمی ده و جمع نمی کنه. اگر پره های پهن داری برات مناسب نیست. منافی هم بینیاش متوسط رو به بزرگن از لحاظ سایز. من رفتم هم خوب دیدم هم بزرگ و معمولی. چون من نیمه فانتزی دوست دارم خوشم نیومد. اما در کل بیشتر بینی رو صاف و صوف و اصلاح می کنه. خیلی تغییر یهویی نمی ده. یه مشکل دیگه هم این بود یکم لب بالاشون حالت بی حسی داشت، البته می گن طبیعیه اما زد تو ذوقم.
افق جون من برای 18 مرداد پیش دکتر ابیانه وقت عمل گرفتم مطبم رفتم کارا عالین راجع به مطب گردیمم چند صفحه قبل نوشتم . کارا عالی بودن . حتی بهتر از سایت به نظرم به من 5200 قیمت داد .
کامروا که خیلی ناراضی داره . اصلا روش حساب نکن.
شامانا خواهش میکنم عزیزم وظیفم بود Kataliya جون مرسی عزیزدلم تا اونجا ک یادمه با سامی عمل کرده بودی عزیزم درسته؟ دکتر سامی انتخاب منم بود ولی بعدش منصرف شدم چون رشتم برام سخت بود بیام تهران.... گفتی تنفس و بویاییت ضعیف شده خیلی ناراحت شدم دوستم آرزو جان خیلی خیلییییییی ممنونم مهربووووووون افق عزیز مرسی لطف داری گلم من رشت با دکتر شهریار دادگری عمل کردم پنج ماه و نیم پیش
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **