2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
بعضی از کاربرا که چشاشون قشنگ میبینه، بهم لطف داشتند و گفتند دماغت خوبه عمل نکن. این عکسو‌گذاشتم که ببینید وقتی میخندم پره های بینیم چقدر باز میشه. و این تقصیر اون دو ناحیه ی قرمز رنگه که به نظرم اگه دکتر این دو نقطه قرمز رو طوری به هم با بخیه نزدیکتر کنه که وقتی میخندم انقد باز نشن خوبه، چون در حالت عادی فاصله ی اون دو نقطه کمه. ولی وقتی میخندم زیاد میشه. اون فلش ها رو هم واسه این زدم که بپرسم آیا دکترا به جای پیشنهاد من نظرشون اینه که با برش پره ، منو به هدفم برسونن؟ ممنون میشم نظرتونو بگین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا جون کلانتر چند سال پیش طوری بینی یوی از فامیل های من رو خراب کرد که خودشم فهمید چیکار کرده و برای ترمیمش حتی یه ریالم ازش نگرفت . الان بینش خیلییی خوب شده ولی خوب خودشم زده بود بینیش رو داغون کرده بود .
خوش گفتار حان عمل بینی خیلی چیزا رو رفع نمیکنه شاید دکتری که در نظر میگیری که البته الان بیشتر پزشکا پره های بینی رو باز نمیکنن اگر بخاطر این میری عمل نرو چون اگر عمل هم کنی عضلات صورتت طوری هست که بخندی ناحیه دور لبت اونطوری منقبض میشه و بینی رو کش میاره...فکر نکنم مشکلت حل بشه عمل بینی فقط زیبایی و مشکلات داخل بینی رو حل میکنه اتفاقا من نیمرخمو دوست دارم چون دکتر کاملا به خواسته خودم عمل کرد ذهنیتم از عملم همین بود که خدا رو شکر شد... اینم عکسام...بقیه عکسامم ص 1916 و 1859 هست آپلود عکس آپلود عکس عکسا هم بعد 1ماه عمله... نظرات دوستان مفیده اما نظرات غیر کارشناسانه رو کجای دلم بزارم :))
اینم یه عکس دیگه. اون خط آبی جریانش اینه که میخوام بینیم با غضروف پر بشه بیاد جلو.چون بینیم برجستگی کمی داره. همسرم مسخره م میکرد میگفت بینیت انگار فیل پا گذاشته روش.البته ازش جدا شدم. به این خاطر نه ها. علت های دیگه ای داشت آپلود عکس و فایل رایگان و دائمی
نگین عزیز ممنونم که به در خواستم توجه داشتی. توضیحاتمو در مورد اون نقطه های قرمز عکسم خوندی؟ امکانش که حتما وجود داره چون به پره ها کاری نداره. باید خیلی کار ساده ای باشه. اما راجع به عکس دوم و حجمی که به برجسته بودن بینیم بده نظرت چیه. در این حالت عمل باید باز باشه یا بسته هم میشه؟منظورم اضافه کردن غضروفه.
2810