2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
واقعا همین طوره نیلو جان!! اومدم میگم فلانی خونریزی داشته فلان میان میگن وااای مگه میشه وااای امکان نداره وااای فلانی بهترین دکتر جهانه!!! خوب عزیزم شما که میگی بهترینه دیگه چرا دست دست میکنی برو عمل کن مثل من شو برگرد ببینم بازم ازش طرفداری میکنی!!! جالب ترش اینجاس که جدیدا هم اکانت جدید داره ساخته میشه تو نی نی سایت !
سلام من وقتی تصمیم به عمل بینی گرفتم خیلی زکتر خاصی رو نمی شناختم یک بار مطب دکتر هومن فرهنگ رفتم که بسیار خوش اخلاق و صادق بود اما از سبک کاراش خوشم نیومد چون من دنبال جراحی بینی خیلی طبیعی بودم مطب دکتر محبی هم رفتم خودش رو دوس نداشتم و کارهایی هم که همونجا دیدم خوب نیود اما بیرون کار خوب ازش دیده بودم به هر حال موند دکتر قناعت پیشه و ملتجی و یزدانفر. دکتر ملتجی که بین بیست و پنج تا سی ملیون هزینه میگیرن و برای من زیاد بود بین دکتر قناعت پیشه و یزدانفر هم راستش استخاره گرفتم و یزدانفر بهتر بود این شد که سه روز وقت گذاشتم رفتم مطب از ساعت قبل پنج و نمونه کار از نزدیک دیدم و صحبت کردم واقعااااااا همه شون عالی بودن و همه راضی و بالاخره رل رو زدم به دریا و بیست هشت اردی بهشت جراحی کردم خییییییلی راحت بود مثل جراحی سر پایی بود انگار بعد عمل اصلا حالم بد نشد و راحت نفس می کشیدم دکتر هم بعد عمل اومدن تو بخش و ویزیت کردن و حدود دو ساعت و خورده ای عمل طول کشید انحراف بینی هم داشتم گفتن غذا بخور راحت و خودتو اذیت نکن یه هفته یه کچ کوچولو و یه هفته چسب ! روش کارشون درست مثل دکتر های معروفی مثل دکتر کلانتر و یکی دو تا دکتر دیگه الان فرانسه هستن بود بسیااااااار طبیعی عمل میکنن خیلی از اقوام من رو دو سه بار دیدن و نفهمیدن هنوز عمل کردم اما در عین حال یه بینی خوش فرم و شکیل و متناسب با صورت ! اخلااااق شون عاااالی بعد از عمل شماره موبایل می دن برای سوال من حتی ساعت ده شب باهاشون تلفنی حرف زدن مثل یه پرد مهربون واقعا من تا الان خیلی راضی هستم جای بخیه هنوز کامل نرفته چون من فوق العاده آدم بد زخمی هستم و کلا زخم هام دیر خوب میشه اما با این وجود خیلی خوبه الان تو این اوقات عزیز و مغتنم ماه مبارک اومدم اینا رو بگم چون می دونم خیلی ها مثل من دنبال دکتر می گردن و سردرگم هستن و میخوان تابستون کارشون تموم شه من پیشنهاد می کنم مثل خود من که با همین سرچ های اینترنتی دکتر یزدانفر رو پیدا کردم شما هم برید مطب شون چند روز بشینید و از نزدیک با بیمارها صحبت کنید من که واقعا لطف خدا می دونم پیدا کردن ایشون رو البته این رو هم بگم من تو مطب شون یه ناراضی دیدم که از نظر من بینی شون عااالی و طبیعی بود اما ایشون می گفتن من قوس دار و سر بالا می خواستم اما دکتر برام طبیعی عمل کرده ! برای اونایی که فانتزی میخوان مناسب نیست اما برای کسایی مثل من که بینی طبیعی می خوان عااالیه این رو هم بگم که من از لحاظ تنفس و بویایی و ... هیچ مشکلی ندارم خدا رو شکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضمنا من کبودیم خیییلی کم بود و فقط پشت پلک هام بنفش شد که سر یک هفته کامل رفت چشمم هم نه خون افتاد نه هیچی عادی مثل همیشه! هزینه هم به من تخفیف دادن و وهشت تومن گرفتن که واقعااا حلال شون باشه من واقعا راضی هستم
راستی پیشنهاد می کنم برید سایت دکتر کلانتر و فایل پی دی اف راجع به جراحی رو دانلود کنید و طبق اون عمل کنید خیلی کامل و عالی توضیح دادن و خب ایشون جزو باتجربه ترین ها تو جراحی بینی هستن
نگارین من نمیدونم چرا بی خودی خودتو تو خرج و زحمت می اندازی اصلا احتیاج نداری از روبروهم فوق العاده زیباست پولتو بردار برو ترکیه یا طلا بخر به جای این که بیخودی بدی دست دکترا
Kateliaجون بعد از تغییر تعرفه ها یدفعه نرخ ها عوض شد و بیمارستان گاندی شد 3 و نیم.که قبول دارم خیلی زیاده.واگرنه من و بانو منیر تقریبا تو یه زمان عمل کردیم .من 10 ماه پیش گاندی یک ونیم دادم.دستمزد دکتر و بیمارستانو با هم یجوری شد که هنوزم خود سامی 8 تومن میگرفت و بیمارستان گرون شده بود.دستمزد خود سامی از علامه خیلی بیشتره واگرنه بیمارستان از بیمارا به یه اندازه پول میگیره.
راستش من جدا وقتی نوشته های شما و آرزو رو میخونم ناراحت میشم.و تعجب میکنم چرا براتون اینقدر مشکل درست شده. و خوبی این سایت اینه که هم راضی ها و هم ناراضی ها توش باشن و نظر بدن و هیچکدوم همو سرکوب و متهم نکنن.یه عده هم این وسط سردرگم میشن.یه عده از نارضایتی بقیه استفاده میکنن و شروع به تبلیغ واسه بقیه دکترا میکنن.آخه چی بما میرسه از تبلیغ الکی؟ من بشما حق میدم که ناراحت باشید ولی امیدوارم که خود دکتر مشکلتونو حل کنه و شما هم راضی بشین.
ترمیم با دکتر سامی
2810