2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015432 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگارین جان بینیت مشکلی نداره دختر بعد از عمل اگر یه درصد اون چیزیی که میخوای نشه پشیمون میشی دقیقا مثل من چون خوددکتر سجادیان روزمشاوره به من گفت قبلا بینیتو عمل کردی!!!!!!!!!!!
دکترسجادیان
مریمی شما با سامی عمل کردن راضی هستین ؟ من نظرم رو حجت و الهی چون اینا دوتا دکتر کوچیک میکنن روز به روز داره به ناراضی های سامی اضافه میشه منم از وقتی که آقا رضا اومد گفت بینی دوست دختر سابقشو خراب کرده و کاتالی و آرزو جان هم ناراضی بودن من خطش زدم آخه آدم اینهمه هزینه میکنه درد میکشه بدش باید بینش خراب شه
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
نگارین جون بینی ب این خوبی و شیکی آخه چرا میخوای عمل کنی دختر ؟ یعنی چی ک توپوله ؟ خوب خیلی ب صورتت میاد آخه صورتت استخونیه بدی نیست ک بینیت چشم آدم رو کور کنه حیف نیست خداییش بازم تصمیم با خودته اما من بعنوان بینی خودت ک خیلی خوشم اومد گفتم الان ببین بینیش چیه ک میخواد عمل کنه؟! تو خودتم ک نازی .... نکن دختر ....عمل نکن
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
نانازی جون.بله با سامی ترمیم کردم.ازش راضیم. درسته این ناراضی ها ادمو نگران می کنن. من میگم اگه بچه ها دوست ندارن اینجا عکس بگذارن حداقل با هم قرار بزارن هم ببینن یا تو خصوصی بهم عکس بدن.من هیچوقت طرفداری سامی رو نکردم و توجه کنید که من ترمیمی بودم و موردم با شماها که عمل اولید کاملا متفاوته.من در کل از دکتر راضیم.فقط راهش اینه که چند بار برید مطب.دیدن خیلی بهتره از شنیدن.
ترمیم با دکتر سامی
وووووووووی چه همتون و دوس دارم الهی دوس پسرمم همینو میگه ولی جدیدا یه کم لاغر شدم واسه این فک میکنم گنده شده بدم میاد ازش اعتماد به نفسم و میگیره
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
حجت رو اصلا نمیدونم ولی یه دوستی خیلییی سال پیش با الهی عمل کرده بود.الان بینیش خیلی بد بود.بعد 10 سال جای بخیه داره.سوراخ ها بد فرم و قوس دوتیکه.البته میگم مال 10 سال پیش بود.
ترمیم با دکتر سامی
کاتلیا جان ببین شما خودت هم بدبین هستی و داری غیر مستقیم تهمت می زنی. اینکه میگی جدیدا داره اکانت ساخته میشه. من به شما حق میدم مشکوک باشی به این قضیه. چون کلا نت در و پیکر نداره و معلوم نیست کی راست میگه کی دروغ. شما هم حق داری فکر کنی اکانت های جدید همون اکانت های قدیمی هستن. اما شما هم به بقیه حق بده که هر حرفی رو چشم بسته و سریع باور نکنن. نمیگم اونا درست میگن. اما خب حق دارن همه چیز رو باور نکنن. ببین مثلا خود من حدود یک ماه خواننده ی خاموش بودم و تو این مدت یه کامنت از آرزو خوندم که واقعا تعجب کردم. گفته بود جای چاقو روی بینی اش مونده. خب تصوری که از سامی میره اینه که جای بخیه و کلا جای عملش نمی مونه. اینجا یه کم حرف آرزو با تصوری که از سامی وجود داره متفاوت هست. اما به نظر من تا اینجاش هم مشکلی نیست و اگه 99 نفر با یه دکتر عمل کردن و جای بخیه شون نمونده، تضمین کننده ی این نیست که جای بخیه ی نفر صدم هم نمونه.. اما مشکل اونجاست که آرزو میگه دکتر چیزی نداده که روی بخیه هاش بزنه. و من می دونم که سامی حتما جزو داروهایی که برا بعد از عمل می نویسه پماد هم هست. خب الان شما به من حق نمیدی کمی نسبت به این موضوع شک داشته باشم؟ همونطور که شما هم حق داری به ساخته شدن اکانت های جدید و تعریف و تمجیدهای مبالغه آمیزی که از یک دکتر خاص میشه مشکوک باشی. نمیگم آرزو راست نمیگه، فقط میگم نسبت به درستی اون یه جمله اش تردید دارم. اگه ما اینجا هستیم به خاطر اینه که به سوالات هم جواب بدیم و به همدیگه کمک کنیم انتخاب درستی داشته باشیم. من خودم در حال حاضر هدفم اینه دو یا سه دکتر رو که کم ریسک تر هستن و بهتر می تونن بینی مو عمل کنن پیدا کنم و بعد برم مطب از نزدیک نمونه ها رو ببینم و انتخاب کنم. اینم صادقانه بگم که سامی هنوز یکی از دکترهایی هست که میخوام حتما نمونه هاشو از نزدیک ببینم. با خوندن کامنت های ناراضی ها اعتمادم نسبت بهش کمتر شده اما از لیستم خط نخورده. قبلا می خواستم فقط با سامی عمل کنم اما الان میگم یکی از گزینه هامه و باید حتما چند بار مطب برم و خودم ببینم و بعد تصمیم بگیرم. واقعا ممنون میشم اگه شما یا دوستان دیگه گزینه های دیگه ای بهم معرفی کنین.
در مورد اکانت هایی که جدید ساخته میشن هم شاید دلیلش این باشه که الان امتحانات دانشگاه ها و مدارس تموم شده و بعضی ها فرصت بیشتری برای نت اومدن دارن. اینم فراموش نکن که هر اکانتی بالاخره یه شروعی داشته و از اول نبوده. حتی اکانت خودت. اگه باز هم شک و شبهه ای در مورد اکانت های تازه ساخته شده داشتی حتما بگو که با توضیح، سوء تفاهم ها رفع بشه. بقیه رو نمی دونم اما حداقل خود من با اطمینان میگم قبلا هیچ اکانتی تو نی نی سایت نداشته م.
خانوم احمدی، من هم تا حالا ناراضی از یزدانفر ندیدم. اما ایراد یزدانفر اینه که بسته عمل می کنه و پره ها رو برش نمی زنه. البته برای کسی که پره های بینیش نیازی به برش نداره می تونه انتخاب خیلی خوبی باشه.
مل مل جان من عکس های شما رو دیدم و از ته دل ناراحت شدم. مخصوصا که بینی شما قبل از عمل واقعا ایرادی نداشت. امیدوارم 23 تیر ماه روز خیلی خوبی برات باشه و نتیجه ی عملت همون چیزی بشه که خودت می خوای.
2810