2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015437 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی هست بینیش مثل نوزادا شده یکی رفت ازش پرسید اینجاعمل کردی گفت نه بابا کاشکی اینجاعمل میکردم اگر خوب نمیشد بدهم نمیشد اما الان میبینید که بینی برام نمونده ازاین دختر فشن های خیلی غرتیه پرتز سینه کرده پیش یحیوی
بانو منیر جان من هم با شما موافقم . البته بازم بگم همه دکترا کار خرابی براشون پیش میاد اما بعضی وقتا دکتر عادتش ک همش ببخشید گند بزنه . یکی زیر بار میره یکی نمیره (مثل دکی من ک میگفت واااااااااااای چ دماغ خوبی برات عمل کردم ، هر جا هم بری بهت میگن ک کار من عیب نداره !!!!!!!) بچه ها بیاید ب هم کمک کنیم
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
جراحای پلاستیک الین جون پروتز سینه تزریق ژل ساکشن چربی ( والبته یک مورد ک تو سایت انجمن جراحان خوندم ک یه آقاییی1 سوال پرسیده بود پاسخ دهنده ک فکر کنم پزشک یا دستیار بود گفت باید واسه مشکلت بری پیش جراح پلاستیک .... ، من شوکه شدم ) تزریق پچزبی لیزر جای بخیه و.......... هم انجام میدن. آبمیوه گیری چند کاره هم سه کار بیشتر انجام نمیده !
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
الین جان هزینه عملتون با بیمارستان چقدر شد؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
2810