2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
دوستان من پیغام هام نامرئی میشن؟؟؟؟ آخه هیچ کس جوابمو نمیده چرا؟ بینی من استخونیه و انحراف هم داره ، میخام تو کرج عمل کنم ، کسی راجع به دکترای کرج شناخت داره؟ گروهی تو لاین دارید که منو اد کنید لطفن sarah.mh59

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم مونا جان ، راستش دنبال دکتر خوب تو کرجم ، مطب دکتر مفرد رفتم به نظرم همه بینی ها بزرگ بودن در حدی که منتظر بودم برن وقت ویزیت بگیرن ، اما میدیدم اومدن برای ماساژ ... مطب دکتر رضا سلطانیان هم رفتم سه چهار نفری که دیدم خوب بودن تقریبن . بینی خودم انحراف داره و استخونیه
سلام یکی از دوستامون ک گف شنیده بینیای یحیوی بعد چند سال کج میشن بچه ها من اصلا درک نمیکنم چی میشه ک بینی بعد چند سال کج میشه؟خیلی این سوال ذهنمو مشغول کرده ک علت کج شدن چیه بعد چندسااااال؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
بهار جون شما دوستت چندوقته عمل کرده؟؟؟؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
دوستان شاهین صحرایی تو سایتای دیگهخیلی طرفدار داره ...کسی تا حالا نمونشو از نزدیک دیده ؟خصوصا گوشتیاشو
از مرگ نمی ترسم .....فقط نگرانم که در شلوغی آن دنیا مادر و پدرم را پیدا نکنم .....
خوش گفتار جان عزیزم پروتز چونه لزوما با بی هوشی انجام نمیشه، با بی حسی ام پروتز انجام میدن مگه اینکه بخوای فکت رو عمل کنی، من خودم هم دنبال یه دکتر خوب هستم که چونم رو پروتز کنم رو چهره خیلی تاثیر میذاره و دو دلم که بینیمم همزمان عمل کنم، دکتر حمید شریفان هست که پروتز چونه انجام میده و خوبه ولی بینی رو خیلی طبیعی عمل میکنه و بینی من رو قبول نکرد گفت بینیت نیاز به جراحی نداره من دست نمیزنم
دوستان یکی این لینک رو گذاشته بود و میخواست بدون پیش کی عمل کرده، ایشون بینیشون رو پیش دکتر مقدم فر عمل کردن، این عکسها همشون گریمو فتوشاپن، کار مقدم فر افتضضضضضضضضضضاح هستش هم جای بخیه میمونه هم بینی رو کوتاه میکنه هم سوراخای بینی نامتقارنن.....
2810