2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست
دوستان یکی این لینک رو گذاشته بود و میخواست بدون پیش کی عمل کرده، ایشون بینیشون رو پیش دکتر مقدم فر عمل کردن، این عکسها همشون گریمو فتوشاپن، کار مقدم فر افتضضضضضضضضضضاح هستش هم جای بخیه میمونه هم بینی رو کوتاه میکنه هم سوراخای بینی نامتقارنن.....
هانا جان من سجادیان خیلی دوست داشتم برم از رو اینستاش خیلیم تعریفش بود اولا هزینش برام جور نشد دوما گفتن دکتر خوش اخلاق نیست و بهت اطمینان خوب شدن نمیده مخصوصا وقتی بینی گوشتی بشه...سوما اینجا ناراضی داشت و در اخر که بچه ها رفته بودن مطبش گفتن اصلا شبیه نمونه های اینستاش کار نمیکنه بهترین نمونه هاشو توی اینستا میزاره...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من کاری به انتخاب خودم ندارم اما یکمی سخت تر تصمیم بگیر سریع با یک حرف نظرندید وبا یک حرف نظرتون رو تغییر چون ماهمگی اینجا کامنت میزاریم جهت راهنمایی نه تصمیم قطعی
سارا جان: من شنیدم حسینی اقدم و سلطانیان تو کرج خوبن. ولی خودم نرفتم. یه سر بزن شاید خوب باشن.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
خوشگفتار جان: ببخشید سرم شلوغه. یادم رفت. بنظر من هزینه ی بینی رو بذار رو چونه. و با یه دکتر خیلی خوب تو چونه پروتز کن. ایراد بینیت پهن بودن پره هاته. که هیچ دکتری نیس فقط پره هاتو برش بزنه و بعد ببنده کلا بگه اوکی عمل تموم شد. مطمین باش پول یه عمل کامل رو باید بدی و بقیه جاهای بینیت هم دست بخوره. کلانتر رو من سال 92 زنگ زدم 93 ویزیت شدم. اصلا خوشم نیومد از ویزیت کردنش و یکسال منتظر بودم که یه ویزیت خیلی معمولی بشم. نمونه هایی هم که دیدم خوشم نیومد. فقط خوبیش نداشتن برشه. وگرنه گنده و معمولیه کاراش.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سلام دوست جونا من تصمیم گرفتم دماغمو عمل کنم تهران نیستم گرگان هستم و هیچ دکتری برای عمل بینی تو تهران نمیشناسم میشه ی دکتر خیلی عالی ب من معرفی کنید هر چ زودتر میخام عمل کنم و اینکه چجوری میتونم کاراشو ببینم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
منم چونه ام خیلی کوچیکه اونموقع میخاستم عمل کنم مادرم نذاشت ولی پیش یه متخصص ارتودنسی رفتم گفت مشکلت با ارتو حل میشه و اگه یه زمان خاستی عمل کنی عمل جراحی چونه انجام بده نه پروتز تو جراحی استخون پایین چونه رو میارن جلو دیگه پروتز نمیزارن
بچه ها بینی استخوومی ممکنه سلطانیان براش خوب باشه...میگم که ممکنه مطمین نیستم راجع بهش حسینی اقدم و مقدم فرد که میگن داغون... تو کرج فروهنده و مفرد و علی اکبری خوبن البته تو کار همه دکترا ابهام هست
آرزو بابت مشکل تنفست که موقع راه رفتن و فعالیت پیش میاد باید بگم من هم دقیقا همین مشکل رو دارم ، من اواخر بهمن عمل کردم تقریبا پنج ماه لطفا اگه جوابی پیدا کردی براش اینجا بگو
2810