2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست
سلام بچه ها بینیم گوشتی غضروفیه... مشکلش گوشتی بودن سرشه...سوراخ بینیام کوچیکه...پوستم چربه... اول اینکه برای همچین بینی بین دکتر ها الهی ، حسنی ، علامه، سجادیان...میشه لطف کنین نظر بدین؟ سبکه نیمه فانتزی_طبیعی دوست دارم... مثلا از کارا محبوبی راد غیر از یکی دوتاش خوشم نمیاد.. شمام اگه پیشنهادی دارین بگین که خودمم حضوری برم مطبش
الین جون اومدی پستمو بخون .... نظر خودم رو یحیویه ولی مدل گوشتیشو از نزدیک ندیدم شما دیدی گوشتیشو؟خوب بود ؟از شیروانی بهتر؟
از مرگ نمی ترسم .....فقط نگرانم که در شلوغی آن دنیا مادر و پدرم را پیدا نکنم .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Mobin ta جان: قیمت کلانتر هرمزی حدوده 7 تومنه. نهایت یه تومن بالا پایین. من زمستون باهاش ویزیت شدم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
ستاره جان: من از شیروانی از معمولی دیدم تا عالی. سه بار رفتم مطبش. جای بخیشم تو بعضیا اصلا نمونده بود تو بعضیا خیلی مونده بود. قیمتشم 15 تومنه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
فافا جان: میلانی نمی شه گفت کاراش فانتزیه، بیشتر طبیعی بود اما قلمی و سایز متوسط رو به کوچیک. زمان عمل هم از یکی دو هفته ای دیدم تا به بالا. ولی در کل بغیر از خیلی گوشتیاش بقیه کم ورم بود.
بچه هایی که می خوان با یحیوی عمل کنن یکم بیشتر تحقیق کنن من می خواستم باهاش عمل کنم از چند نفر شنیدم که آشناهاشون پیشش عمل کردن اولش خوب بوده بعد از چند سال بینی کج شده 4,5 نفر بهم گفتند باز هم تاکید میکنم شنیدم ندیدم
شامانا جون چرا بعد از دیدن عکسم نظرتو در مورد ایرادای بینیم نگفتی؟ خودت گفتی عکس بذار تا بگم سوال : در مورد کلانتر هرمزی خیلی دوست دارم منو عمل کنه. ولی شنیدم وقتاش پره. توی سایتشم نوشته ویزیت فقط به صورت اینترنتی و ارسال عکس هست. تا دکتر ببینه و خبرت کنه بیای. برا تو چه چجوری بود. اصلا شماره مطبش چنده . چند وقت بعد نوبت داد. کلا توضیح بده عزیزم
ممنونم نگین جون آره حق با تو ادم باید بره نمونه ها رو ببینه تا بتونه انتخاب درستی داشته باشه راستی یه سوال دیگه با اینکه سجادیان هم میگن برای گوشتی خوبه شما چرا انتخابش نکردی دلیلت چی بود؟؟؟؟
2810