2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015475 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مورد میترا علامه هم میشه نظر بدین. واقعاً گیج شدم . به نظرتون دکتر جراح پلاستیک انحراف رو می تونه برطرف کنه؟ دو تا دکتر مد نظر دارم یکی مفرد که نگین جون می گفتن ۳۵۰۰ دادن یکی هم دکتر کمال کوچک زاده که ۵ تومن مگیره ولی چون رابط دارم ۳۷۰۰ میگیره
الین جون شما کارای گوشتی یحیوی رو هم دیدین؟چون من مدل خاصی مد نظرم نیست فقط میخوام بینی مو یکم جمع کنه .....
از مرگ نمی ترسم .....فقط نگرانم که در شلوغی آن دنیا مادر و پدرم را پیدا نکنم .....
هانا جان خدا رو شکر من راضیم از عمل با مفرد اما خوب بیس اولیه بینی و یه ذره شانس(بستگی به انرژی مثبت خودت داره) تو عمل بینی دخیله .شما باید بری مطب مفرد ببینی با سلیقت جوره یا نه کاراش طبیعی و نیمه فانتزی ...تا جا داره کارشو انجام میده به درستی نسبت راضیا به ناراضیا خیلی خیلی بیشتره من نمونه های زیادی دیدم واقعا همه راضی بودن جز 2 مورد که یکیشون جاسمین جانه و کاملا حق داره مربوط به 2 3 سال پیش میشه عملش و یه خانوم دیگه که فکر کنم بیش از حد حساسه.... بازم میگم برو مطبش ویزیت شو ببین خودت نظرت چیه بچه ها بارها گفتم به حرف هیچکس از یه دکتر تو ذهنتون کوه نسازید خیلی بده میری مطب میبینی مطابق سلیقتون نیست از زندگی ناامید میشی(سر خودم اومد) اما خوب خدا رو شکر فاکتورای زیادی کمک کردن عملم موفقیت امیز بشه... خوش گفتار جان پرسیدی هزینه عمل مفرد رو 3500 میگیره... فافا جان درمورد میلانی خواهش میکنم کارای میلانی میگن خیلی خوبه اما من بطور اتفاقی اون نمونه خرابشو دیدم... زهرا خانومی که پرسیدی بری پیش چه دکتری بشین یه لیست تهیه کن اول اینجا درموردش تحقیق کن 3 4 تا گلچین کن برو مطب.رنج قیمت بده که ماهم چندتا دکتر پیشنهاد بدیم
2810