2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست
من نمیدونم چرا حرفی از دکتر فروهنده تو کرج نیست هم قیمتش مناسبه هم تمام مراقبت بعد عملش یک هفتست پیشنهاد میکنم حتما برید
آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
۳.۵ کل هزینشه چسبم فقط یه هفته گچم نمیگیره
آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور کن دکترای با قیمت پایین تر نتیجشون عالی تر از دکترای به اصلاح معروفه!!! من پیشه یه دکتر که توی دنیای مجازی معروفه عمل کردم چی شد؟؟؟ مثل چی پشیمونم!!! دکتر منم فقط توی اینترنت معروف شده هرجا میرم میگم فلانی میگن اصلا کی هست!!!!!
خلاصه اینکه به نت و سایت و اینا اعتماد نکنید
ساغر جون منم از کارای دکتر محسنیان خوشم میاد قیمتش نسبت به کارش واقعا عالیه ولی چون انحراف دارم و ایشون متخصص گوش حلق بینی هم نیستن برای اینکه پیش ایشون برم مردد هستم.اگه شما انحراف نداری میتونه گزینه خوبی واستون باشه. قیمت دکتر سجادیان درحال حاضر 5500 هستش
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
مسیولیتش رو قبول نکرد !!! کاتلیا یعنی دکترت دقیقا چی گفت؟ حرفش کدوم بود؟ ۱. بینیت خوبه. خودت حساسی ۲. بینیتو خوب عمل کردم لابد بعد از عمل مراقبت نداشتی ۳. بیس بینیت بد بوده. پیش هر دکتری هم میرفتی بهتر از این نمیتونست در بیاره عزیزم جوابش به کدوم یک از اینا نزدیک تر بود
کاتالیا جان عزیزم لطف کن یه عکس از بینیت بزار میدونم ناراحت میشی وقتی عکس میگیری منم همین حسو دادم نسبت به ضاهر بینیم بهمون کمک میکنه چون من خارج زندگی میکنم و فقط از این سایت دارم دنبال دکتر میگردم تو که خودت الان میدونی ما اگه عمل بشیم با سامی مثل تو باید ناراضی بشیم لطف یه عکس بزار من بینی خودم استخونی بزرگ نوک افتاده اوایل نظرم رو سامی بود ولی الان دیگه مثل قبل بهش اعتماد ندارم
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
خوش گفتار جان به هیچ کدوم شبیه نبود جواباش !!! با خنده و شوخی منو دست به سر کرد گفت برو خوب میشه!!! در صورتی که قبول کرد ایرادامو! و الان ٦ ماهه گذشته و ورما که میخوابه روز به روز افتضاح تر میشه!!!
2810