2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
بله همین طوره منم دقیقا بین کامیابی و سامی مونده بودم که متاسفانه گول تبلیغات وسیع فضای مجازی ایشون رو خوردم وگرنه با کامیابی عمل میکردم دوستم با اون عمل کرده ٥ ساله عالیه بینیش امیدوارم همه خوب و خوشگل بشن با تصمیم درست البته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان بنده مدتها خواننده خاموش تاپیک بودم همه نظرها رو خوندم من نیز قصد دارم بینیمو عمل کنم اما چون شهرستانم و اینجا دکترهای خوبی نداره تا الان نتونستم عمل کنم تا اینکه تصمیم گرفتم تهران عمل کنم و الان چند ماهه که دارم اینترنتی تحقیق میکنم تا الان هم ابیانه رو انتخاب کرده بودم ولی با خوندن نظرات دودل شدم واقعا دکتر ابیانه سایز بینی رو کوچیک نمیکنه؟ فقط رفع عیب میکنه؟ خیلی سردرگم شدم دوستان لطفا راهنماییم کنید
کاتالیا از اینا ک خیلی نیمه فانتزی و خوب در میارن دیگه کیا رو میشناسی؟ مثلن کارای فرزان رضایی هم خوشگله اما خیلی معروف نیس و همین طور افلاکی
لیست سفید:سامی- محبی.. افلاکی
نگین جون هم استاتی عزیزم خوشحالم که از عملت با مفرد راضی هستی به کمک شما هم احتیاج دارم منم یه بینی طبیعی میخوام اما میخوام که که کوچیک و خوش فرم هم بشه میشه راهنمایی کنی عسیسم
سلام دوستان من از شهرستان میخوام بیام تهران بینی ام استخوانی و قوز داره بینی طبیعی میخوام از کار روی پره های بینی خوشم نمیاد انحراف خیلی کمی هم دارم که در ظاهر مشخص نیست دو از دوستام پیش یحیوی عمل کردن راضی ان و اینکه بسته عمل میکنه خوبه چون پوستم بد زخمه میشه چندتا دکتر عالی بهم معرفی کنید
کاتلیا جون شما تهران زندگی میکنید؟ نمونه های ابیانه رو از نزدیک دیدید؟ کدوم دکتر رو برای من پیشنهاد میکنی البته بینی من نیمه گوشتی بالاش هم استخوانیه البته پوستم ضخیم نیست از اون گوشتیهای بزرگ نیست به نظر خودم غظروفیه اما دیگران میگن گوشتیه
2810