2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015496 بازدید | 66529 پست
سلام بچه ها. راجع به زینعلی: من دوست صمیمیم باهاش پارسال عمل کرد. 14 میلیون هم داد اما اصلن اصلن بینیش خوب نیست . جای بخیه هاش خیلی بده و الان یه 6 ماه هم هست که سر بینیش کج شده و از روبرو خیلیییی واضحه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم هم یه ساله دنباله دکتر میگردم و تعریف زینعلی شنیده بودم اما با دیدن دوستم کاملن پشیمون شدم با زینعلی. انتخابه دیگه هم سامیه که اونم با حرفایی که بچه ها میزنن اونم دو دلم
نگین جان بالاخره عادیه این مشکلات با سرم خوب شتشو بده و آب کرفس بخور ورم بینی و صورتت زود بخوابه ب پهلو هم نخواب هر ور بخوابی اونور باد میکنه کیپ میشه خداروشکر ک اصلا جای بخیه هات معلوم نیست از رختم عکس بذار خوشگل خانمه ناز
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
بچه ها ممنون میشم اگه نظرتون رو درباره دکتر یحیوی شیروانی و سامی رو بگید ...کدو م بینی گوشتی رو بهتر عمل میکنن؟
از مرگ نمی ترسم .....فقط نگرانم که در شلوغی آن دنیا مادر و پدرم را پیدا نکنم .....
2810