2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015421 بازدید | 66527 پست
فافا جان: عزیزم من یه مطب گردی کامل از مطب میلانی دارم که تعداد زیادی نمونه دیدم و همه راضی و خوشحال بودن جز دو نفر که یکیشون بعد از عمل بینیش شکسته بود. نمونه های زیادی دیدم که سایز بینیها خوب بود. نوک بینی ها خوب جمع شده بود اما مکعبی نبود گرد بود. اکثرا تیغه ها صاف بود و قوس نداشت. بیشتر می تونم بگم طبیعی بود اما بزرگ نبود. البته خود دکتر تو مشاوره ای که می کنن و رایگانه، می پرسن که طبیعی می خوای یا یکم فانتزی باشه و توی مشاورشون طراحی می کنن از نیم رخ بینی. در کل من تو ذهنم از میلانی نمونه ی خراب و یا خرابکاری نمونده و به کساییه که می خوان تا 5،6 تومن هزینه کنن و بینی نسبتا کوچیک و طبیعی می خوان پیشنهادش می دم. و مزیتش اینه که هم با نیمه بیهوشی عمل می کنه هم بیهوشی کامل تو کلینیک الفا نزدیک پل میرداماد و بیمارستان عرفان که عرفان گرون تر درمیاد. در اخر فقط می تونم بگم من حس کردم مدل بینیاش خاص و نیمه فانتزی و شیک نبود اما خوب بود. یکمم تیغه هاش مکعب مستطبل بود تا استوانه ای. و سوراخای بینی به حالت قبل عمل خیلی نزدیک بود مدلشو تغییر نمی دادن. راستی یه نمونه ترمیم خوب هم ازش دیدم که بار اول با کوهستانی عملیده بود و بار اول خوکی و سربالا و ارتفاع دار شده بود.ولی بعدترمیم با میلانی کم ارتفاع و کوچیک و طبیعی شده بود. امیدوارم اطلاعاتم بدردتون بخوره.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان،انگار چند تا از بچه ها تو یه گروهی گفته بودن من چون از بینی نگین جان خوشم اومده بود رفتم منم پیش دکتر مفرد عمل کردم و دکترم بینی منو خراب کرده ولی میخواستم بگم این عزیزان اشتباه متوجه شدند من حدود 11ماه پیش عمل کردم یعنی عملم قبل از نگین جون بوده و اینکه همونطوری که فبلا گفتم از عملم راضی نیستم چون بینی خودمم اناتومی خوبی نداشت برای عمل و در کل عمل پرریسکی بود همه جراحا هم کار خوب دارن هم کار بد دکتر مفرد هم بیشتر کار خوب داره تا کار بد.
من واقعیت ازکارسامی خوشم میاد بدون ایراد و تمیز ولی خوب یحیوی هم همون کاررو میکنه برای من اما بادستمزدکمتر من دلیلم فقط این بود که ایشون رو انتخاب نکردم اما اگربینیت ایراد زیادی داشته باشه ارزش داره خوب کارش مثل یحیوی بدون جای بخیه و متقارن کامل هستش اما فقط پایین بینی هاش یکمی تپل هست
بچه ها من خیلی ناراحت شدم ....من 1ماهه عمل کردم پیش مفرد جاسمین جان همونطور که گفت 11 ماهه عمل کرده...من نمیخوام کسی از رو من عمل کنه من خونم کردستانه دانشگاهم تبریز به حرف هیچ عبدالبشری اکتفا نکردم از درس و بیمارستانم زدم رفتم کرج مطب گردی و با این حال بعد 4ماه مفرد رو انتخاب کردم با اطمینان قلبی... والانم هرروز خدا رو شکر میکنم راه درست رو بهم نشون داد شما هم به حرف شیخ و مشایخم شده توجه نکنید خودتون برید مطب از رو یه نمونه خوب تصمیم نگیرید جاسمین جونم گفت کارای درست مفرد به نظرم 80 90 درصد باشه تا کارای خرابش من که تاحالا 40 تا کم کمش عملاشو دیدم پس بیخودی سر اینکه با یه دکتر دیگه فیکس میکنید به یکی دیگه رخنه نگیرید شایعه پراکنیم خوب نیست واقعا دلم شکست :) من قصدم کمک بود و اینکه نشون بدم چقدر خوشحالم که به ارزوم رسیدم چون از همین سایت بود که من تحقیقمو شروع کردم...
سلام بچه ها شما هایی که رفتین مطب دکتر خدا کرمی، میشه لطف کنید یه شماره ای، آدرسی چیزی ازش بهم بدید من هرچی تو اینترنت سرچ کردم ، چیزی پیدا نشد! بعد نمونه های عمل شدش رو دیدین ؟؟؟کارش خوب بوده؟؟ من میخواستم برم پیش دکتر شهریار یحیوی ولی از چند نفر شنیدم کاراش بعد یه مدت افتادگی پیدا میکنه، درسته؟ کسی هست اینجا که پیش اون عمل کرده باشه آیا؟ مرسی میشم اگه کمکم کنید
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
دوست عزیز مطب دکتر خداکرمی میرداماد جنب پاساژ پایتخت ساختمان پزشکان میرداماد واحد 31 هست من رفتم کارش بد نبود اما با یحیوی قابل مقایسه نیستش یحیوی کارش خیلی تمیزه و متدش با دکترهای دیگه فرق می کنه
الین جون دیروز رفتم مطبش آلبومش که خیلی ترسناک و قدیمی بود ولی 4 نفر بودن که یک ماه بود عمل کرده بودن خوب بودن فقط من یه مشکلی باهاش داشتم به من گفت بینیت تغییر میکنی ولی قیافت نه یعنی چی
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
نگارین جون میشه بگی بینیاش چه مدلی بودن؟کوچیک بودن یا بزرگ..نوک تیز بودن یا گرد ..قوس دار بودن یا بدون قوس..شاید بینیت استخونیه که گفته تغییر نمیکنی..چون خواهرم که بینیش استخونی بود اصلا تغییر نکرد اما اون یکی خواهرم که گوشتی بود بعد عمل اصلا فرم صورتش چشاش لباش تغییر کرد...دیگه نمیدونم چرا اینطوری شدن
الین جون دکتر یحیوی کاراش خیلی قشنگه اما فکر نکنم واسه بینیایی که گوشتی هستن مناسب باشه کارای استخونیش قشنگه فقط ...دختر عموی من6ماه پیش پیشش عمل کرد بینیش قوز نداشت فقط نوکش بزرگ بود الان که عمل کرده اصلا سایزش تغییر نکرده فقط فرم گرفته..وگرنه قبل از این نظرم یحیوی بود ولی چون خودم نوک بینیم از اون بدتره میترسم برم کوچیک نشهوگرنه خودم که عاشق کاراشم
بچه ها ی مدت جو اینجا علیه یحیوی بود کلا بیخیالش شدم الان میشه بهم بگین قیمت کاراش چجوریه؟و راسته ک میگن بینیاش افت پیدا میکنه بعد ی مدت؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
2810