2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015654 بازدید | 66529 پست
سلام به همه دوستان من تصمیم دارم دماغمو عمل کنم البته چند ساله ولی میترسم خوب نشه از طرفی هم خانواده موافق نیستن ولی من تصمیممو گرفتم که عمل کنم فقط یه دکتر خوب میخوام که توکل به خدا خوب بشه . بینی من گوشتیه ولی بزرگ نیست لطفا کمکم کنید و اینکه مطب عامری ،سجادیان و پاشا فتاحی رفتم ولی خیلی خوشم نیومد ویکی از دوستام با شیروانی عمل کرده بود اونم زیاد جالب نبود بعد از1سال و نیم جای بخیه هاش کاملا معلومه،یحیوی هم میگن کاراش بعد از مدتی افت میکنه.نظرتون در مورد دکتر میلانی و شهسواری چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها . من تازه اومدم . میخوام هم چونمو که عقبه جراحی کنم و حالا که دارم تا اتاق عمل میرم دکتره پره های بینیمو جراحی کنه. و یه غضروف برا کشیده تر شده دماغم به جلو بذاره. با بقیه ی بینیم مشکلی ندارم. کلا هم 9 تومن میتونم خرج کنم. اما پیش هر دکتری هم نمیخوام برم. یه نفر باشه که هم کارش خوب باشه و هم منصف. برای پره ها ، پول یه عمل کامل رو نگیره. راستی میدونید عمل چانه( برش استخوان؛ و پروتز) هر کدومش چقد میشه حدودا ؟ من از قم هستم و یه سوال دیگه: آیا میشه با دکتر شرط کرد عمل رو از ابتدا تا انتها فیلمشو داشته باشیم؟ تو رو خدا مفصلا منو راهنمایی کنید. خیلی تو این زمینه شوتم
سلام ندولی جان برای ترمیم من که خودم احتمالا میرم پیش د . امیری زاد اما برای تحقیق برای ترمیمت اول از پزشکای خیلی ماهر شروع نکن من نظرم اینه: دکتر یحیوی - دکتر خدا کرمی - دکتر رزیتا بشارتی زاده - دکتر امیری زاد - دکتر منافی - دکتر کلانتر هرمزی هر کدوم رو اطلاعات خواستی در خدمتتم ببخشید که جوابت رو اون روز ندادم من وقتی صفحه جلوم باز باشه پاسخگو هستم اما وقتی کارم زیاد بشه متاسفانه نمیتونم ج بدم و چک کنم چون شاغلم
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
سلامخوش گفتار عزیز شما هم بنظر من به این بالا مراجعه کن دکتر سرکارات (متخصص فک و صورت )دکتر کلانتر هرمزی(فک و صورت و بینی )-دکتر خدا کرمی(فقط بینی )- دکتر رزیتا بشارتی زاده - دکتر امیری زاد - دکتر منافی (من تو مطب این سه تا فک ندیدم .) در مورد فیلم عمل نمیدونم اما من تو عمل هام فقط تو ریکاوری دوربین دادن خانوادم ازم عکس گرفتن
راستی فقط همون یه کوچولو قوز رو بینیتو میخوای ترمیم کنی؟ یا مشگکل تننفسی و سوراخ بینی هم داری؟ اگر قوزه برو سمت دکترهایی ک تو بینی اولیه ماهرن چون بینیت واقعا در این صورت کاری نداره اگر مشکلاتت زیاده برو سمت ترمیمی ها