2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
مل مل جان از کارای دکتر خداکرمی عکس نداری؟من بینیم گوشتیه دوس دارم بینیم نوک تیز و کوچیک بشه کلیپسی نباشه دکتری سراغ داری که کاراش تواین مایه ها باشه؟خیلی استرس گرفتم هنوز دکترم مشخص نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خدمت همه دوستان من میخواستم این تابستون بینیمو عمل کنم . بینی من استخونیه و میخوام فقط قوزش برداشته شه و شدیدا رو مسئله طبیعی شدنش حساسم و مشکل تنفسی هم ندارم . و از طرفی امکان عمل هم تو تهران هم مشهد و هم شیرازو دارم . سوال اولم از دوستان با تجربه و دلسوز اینه که : من یه 10 صفحه ای از اینجا و از سایت های دیگه خوندم ولی واقعا دارم گیج میشم کار کدوم ییک یاز این دکترا : نراقی ، کلانتر، خداکرمی،امیری زاد و ... میدونم باید برم تو مطباشون ولی بازم هنوز نفهمیدم کدوم 3 نفریو کاندید کنم که بهترین باشن واسه کاری که من میخوام .کدوماشون بیشترین راضی رو دارن و کارشون طبیعیه و مشکلات تنفسی هم به بار نمی اد و عمل دوم هم نمی خواد ؟ :)) { تو هر کدوم از این 3 شهر معرفی کنن اگه کسی میشناسه ،ممنون میشم} * خیلی خیلی ممنونن میشم از دوستان دلسوزی که به من و کسایی که سوالشون مث منه کمک کنن :)) ** طاعاتتون هم قبول باشه ;-)
نراقی ، امیری زاد، کلانتر هرمزی ،یحیوی، احمدی،سامی،منافی، سجادیان،خداکرمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کی بالاخره واسه یه عمل طبیعی که از نظر تنفس مشکل پیش نیاد ، فانتزی و عروسکی نشه و عمل دوم و ترمیم هم نخواد خوبه ؟ :(((( ... T_T
سلام. پیش کسوت و با تجربه ها کجایید نیاز به کمک دارم http://www.hotup.ir/upload/jiwm_cymera_۲۰۱۵۰۶۲۱_۰۵۴۳۵۱.jpg این عکس منه. میبینید که پره های دماغم موقع خنده خیلی باز میشه، میخوام جمع و جور بشه اما بالای بینیم رو نمیخوام دست بزنم. پس بینیم کم کاره. چونه م هم احتیاج به عمل زیبایی داره. اول نظرم رو قناعت پیشه بود ولی دیدم بچه ها نوشتن قیمتش بالاس منصرف شدم. چه دکتری میشناسین که این دو عمل همزمان رو به خوبی انجام بده طوری که فقط ۹ تومن خرج کنم. آخه پس انداز سه سال کار کردنمه. همه ی پس اندازم
ببینید دوستان تخصص دکتر کلانتری تو عمل لب شکری هاست و بیشتر وقتش رو صرف این عمل ها میکنه که به شهرستانها میره و که سرش انقدر شلوغه دکتر خوبی و خوش اخلاقه اما کارش اصلا جنبه زیبایی نداره
ممنون الین جون. سرکارات سایتش خرابه. نمیدونم چه جوری کاراشو توی اینترنت ببینم. بازم اگه موردی سراغ داشتی بهم معرفی کن. میدونی چیه چونم با پروتز درست میشه. عملش پیچیده نیست. دکتری که کار جراح بینیش عالی باشه میخوام. به نظرت بینیم شبیه هانیه توسلی یا کیت مدیلتون میشه؟ بچه ها ممنون میشم هر کدومتون بینیمو آنالیز کنید .
سلام بچه ها نظرتون راجع ب برزنجی و کامیابی واس بینی استخونی چیه؟میشه لطفا کمکم کنین؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
2810