2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015578 بازدید | 66529 پست
مرسی عزیزم واقعا لطف بزرگی بهم میکنی
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
واقعا بینیتون خوشگل شده شما بازم مطب احمدی میرین بتونم از نزدیک ببینمت؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم. راستش هفته ی پیش با یکی از دوستام اونجا بودم نیلو جون ببخشید عزیزم چون سرکار میرم و خیلی شلوغم نمیرسم بیام مطب. کاش میدونستم مینداختم یه روزیکه تو هم باشی ):
گوکولی جون پره های بینیه شما رو دست زد یا همون قبلیه
مرسی عزیزم واقعا ممنونم
دوستان من دیروز مطب علی اکبری بودم.اول زنگ زدم منشیش گفت اصلا وقت ویزیت نداره امروز.گفت خیلی شلوغه.گفتم میخوام بیام نمونه کار ببینم.گفت البوم نداریم بیا خودت مریضارو ببین.از 5.5 تا 8.5 هم مطب بازه.وقتی رسیدم مطب خیلی شلوغ بود.همه یا گچ داشتن یا چسب زده بودن.منم به امید اینکه نیمه فانتزیه رفتم اونجا ولی به نظرم طبیعی بود بیشتر.یه خانومی 2 هفته از عملش گذشته بود.چسب داشت ولی به نظرم یه کوچولو کج بود.یه خانوم هم مثل اینکه یه طرفش بیشتر ورم داشت داشت غر میزد.2 نفر دیگه هم با چسب دیدم .در ظاهر که مشکلی نداشتنو راضی بودن.یه خانو هم مثل اینکه چند ماه پیش عمل کرده بود و با دوستش اومده بود .اون از همه بهتر بود.یه اقایی هم چسب داشت ولی اونم خوب بود.در کل نمیشه گفت بد بود.کاراش خوب بود ولی به نظرم نیمه فانتزی نبود.البته اونایی که من دیدم همشون تقریبا کوچیک بودن.انگار تغییر سایز میده .واسه همین میگن نیمه فانتزیه (0) لایک
در ضمن من با ابنوس رفته بودم.اگه خواستین نظر اون هم بپرسین.هر کس یه نظری داره.فردا یا شنبه هم مطب حسینی اقدمو میرم.خبرشو میدم.مفرد هم خالمو پسر خالم 2 هفته پیش باهاش عمل کردن.خالم که فعلا راضیه چون دیرتر از پسرش عمل کرده.یه کم ورم داره البته به خاطر اینکه گونش هم همزمان تزریق کرده ورو اون هم به این اضافه میشه.پسرخالم اگه راضی هم باشه ایراد میگیره چون وسواسه.منم ازش نپرسیدم ولی به نظرم خیلی خوب شده البته با چسب دیدم