2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015551 بازدید | 66529 پست
Abnoos جان: هزینه ى سامى با بیمارستان ١٢ تومنه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
نیلوفر جان: من یه مشکلى داشتم هنوز عمل نکردم. ایشالا اخر تابستون عمل مى کنم. با گوگولى هم در ارتباطم. از بینیش خیلى راضیه. نیمه فانتزیه. از احمدى تعریف مى کنه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ازتون یه نظرخواهی داشتم لطفن کمکم کنید به نظرتون سجادیان بهتره یا ابیانه برای بینی استخوانی و انحراف تقریبا شدید بدجوری بین انتخاب یکی از اینا موندم
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
شامانا جون میشه ازت خواهش کنم ب گوگولی بگی ی جوری باهاش ارتباط برقرار کنم اخه من با احمدی اوکی شدم ولی امروز رفتم مطبش زیاد نمونه ها رو دوست نداشتم ولی بینیه قبل عمل گوگولی خیلی شبیه منه و دقیقا بینیش همونیه ک من میخوام میخواستم ب دکتر بگم دوس دارم مدل بینیم مثل گوگولی بشه
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
دوستان من چند تا کار تو مطب خداکرمی دیدم یکیشون تیغه بینیش کج بود یکیشون خوب بود صاف بود و فرمش خوب بود اما روتیغه بینی رو صاف میکنه و دوره سوراخ های بینی انگار خط میوفته و دایره داره دو سه تا دیگه هم دیدم بد نبودن خیلی بهتر از دکترهای دیگه بود که دیده بودم تاحالا ولی به نظرم به یحیوی نمیرسید اگر محدودیت مالی دارید گزینه بسیار مناسبیه
یه مطلب دیگه یه خانم سن بالا ولی خیلی شیک و به روز با پسرش نشسته بودن مریض های اون یکی دکتر بودن که برگشت به من گفت می خوای عمل کنی؟گفتم بله گفت من دخترم بعد از 15 سال چک و چونه زدن با من با یحیوی عمل کرد عالی شده حتما برو پیش یحیوی پول بیشتری میدی اما بینی برات میسازه عروسک عروسشم با سامی عمل کرده بود میگفت اونم خیلی خوب شده اما یحیوی یه چیز دیگس واقعا بهش شک نکن
خدا روشکر الین جون چقدر خوب که مطمئن شدی بهر حال من بین دکتر های اولیه ای ک دیده بودم از سبک کارای ایشون خوشم اومده بود . ان شاءالله با یه مماخ خوشگل برگردی عکس های قبل عملتو بذار ببینیما بعد عمل هم یادت نره عکس بذاری ما مشتاق یه تغییر خوب و یه عمل موفقیم
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
2810