2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015562 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بینیم از نیم رخ مشکل خاصی نداره تقریبا صافه اما از تمام رخ پهنه یه کم میخوام خوب برام جمش کنه پیش دکتر ابیانه رفتم مشاوره گفت خیلی تغییر نمیکنی به نظرتون دکتر خداکرمی خوبه واسم برم مشاوره خیلی نگرانم
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
چرا الین جووون / مگه آرایشه ک بگیم چرا اینجوری آرایش کردی/ بذار ببینیم چقدر تغییر میکنی نگارین جون شما هم باید چند تا گزینه داشته باشی و خودت سر بزنی ببینی کدوم بهتره الین جون بیشتر باز اطلاع کسب کردن و کارای جدیدترشونو دیدن من از د . خداکرمی دو سال پیش کاراشو دیده بودم
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
بچه ها کسی از دکتر فرهنگ و نادریان اطلاعی نداره؟؟؟؟اخه یکی توومطب احمدی بهم گف برو پیش فرهنگ
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
سلاااااااااام به همگی خیلی وقته اینجا نیومدم احساس غربت میکنم نیلوفر جون خیلی خوش شانسی! من اصلا نی نی سایت نمی اومدم امروز همینجوری اومدم یه سر بزنم اسممو تو پیج دیدم تعجب کردم جونم عزیزم؟ چه کمکی از دستم برمیاد؟
من چون سر کار میرم خیلی وقت ندارم هیچ دکتری مد نظرم نیس حالا فردا میخوام برم پیش دکتر خداکرمی واسه مشاوره من چون کسی موافق عمل کردنم نیس سخته تنهایی بخوام دکتر انتخاب کنم من فقط میخوام پهنای بینیم و بگیره دیوونه شدم
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای گوگولی جونممممممممممممممم کاش از خدا ی چیز دیگه میخواستم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
دیروز ک اومدم مطب احمدی زیاد از مدلای بینیش خوشم نیومد اصلا شبیه مال شما و اونی ک میخواستم نبود ب دکتر خیلی رک گفتم دکتر گف بینیت خوب میشه اینایی ک بیرونن باید با قبلشون مقایسه شن من از مدل بینیه شما خیلی خوشم اومده ولی نمیدونستم چطور ب دکتر بگم نمیشه اسمتونو یا عکستونو ب دکتر نشون بدم بفهمه مدنظرم چیه اخه قبل عملتم شبیه منه البته الان عکساتونو ندارم
آره عزیزم. دقیقا نتیجه ی عمل خیلی به بیس بینی بستگی داره. من خودم بعد از 7/8 بار رفتن به مطبش و دیدن نمونه های زیاد انتخابش کردم. چون دیدم مدل بینی های منو خوشگل درمیاره. اسمم تو خصوصی بهت میگم دوستم عکسمم الان میزارم اینجا.