2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
سلااام دوستای گلم من تازه عضو این تاپیک شدم .تا اینجا تقریبا پیامارو خوندم .منم دنبال یه دکتر خوب میگردم برای جراحی بینی .بینیمم تقریبا استخونی گوشتیه.نظرتون درباره دکتر ایرج علی اکبری چی؟؟؟دکتر خداکرمی چطور؟؟؟
دوستانی که نمونه کارهای آقای علی اکبری و خداکرمی رو دیدن کمکم کنن ممنون میشم .من تعریف این دونفر رو از بچه ها زیاد شنیدم واین که نسبت به بقیه دکترو انصافشون بیشتره.من دنبال یه بینی نیمه فانتزیم اگر دکتری مد نظرتون هست کمکم کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ابنوس تو کجای کرجی؟گوشتی هستی یا استخونی؟من میخوام مطب علی اکبری و حسینی اقدم و حجت رو اول خودم برم ببینم تا مطمین بشم.بعدش برم تهران.اگه لاین داری بیا برات توضیح بدم .این ایدی لاینمه titi...titi
titiجون اگه مطب دکتر علی اکبری رفتی حتما بیا برامون تعریف کن چیشده؟نمونه کارای زنده دکتر رو خیلی توجه کن دیگه همونجور که خودت میدونی دقت کن ببین کارای دکتر چطوره از لحاظ قرینگی و ....ممنون گلم
مل مل جان من برای مرداد باید پیش منافی ویزیت بشم . اگه خواستی من ببینی با شما هماهنگ میکنم من از نزدیک ببین . مل مل جان شما که زخم خورده هستی ، چرا میگی عکس . عکس با اصلش خیلی فرق داره من میتونم عکس بزارم ولی اینکار نمیکنم چون خیلیها رو گمراه میکنه . تو عکس خیلی از ایرادها دیده نمیشه خودم عکسم میبینم باورم نمیشه اون بینی من باشه چون خیلی باهم فرق داره
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
hani جون د . خداکرمی هم ، طبیعی و هم نیمه فانتزی عمل میکنه پیشنهادم اینه یه بار مریضاشو ببینی از اینترنت آدرس و تلفنشو در بیار چند صفحه پیش گذاشتم یادم نیست کجاست
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
هستس جون درسته متوجه هستم من فکر نکنم به مرداد برسم چون احتمالا تا پایان تیر دیگه تضصمیم بگیرم ولی در مورد د . منافی و . امیری زاد شما کمکم کن شما آینده من هستین منافی پیوند زد برات؟ از چی ؟ از کجا ؟ قیمت ؟
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
2810