2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015477 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلارام جان رفتم چون ایشون بسته عمل میکنن منو قبول نکردن من پیوند میخوام 100% عمل باز ممنون بازم از پیشنهادتون د . بشارتی هم رفتم اونم گفت برو پیش د . امیری زاد د . توسلی اشرفی و کاظمی آشتیانی رو نرفتم نمیدونم چ جورین این دو تا کسی اطلاع داره؟
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
مرسی دلارام جون منم بینیم استخوونیه پس میتونم ب ایشون اعتماد کنم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
مل مل جان من با منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم . با توجه به اینکه بینی من بینی کمکاری بود من پیش بشارتی و امیری زاد ویزیت شده بودم و هردوشون نظرشون این بود که بینی من بینی کمکاری هست ولی خوب من به خاطر اینکه شنیدم منافی تو ترمیم تبحر داره رفتم پیششون ولی راضی نیستم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سلام خانمای گل معاون مدرسه دخترم پیش علامه عمل کرده خیلی خوشکل و ظریف عمل کرده منم خوشم اومد در ضمن چون انحراف داشت براش یه چیز پلاستیکی تو بینیش گذاشته بود که بتونه با بینیش هم تنفس داشته باشه و بعد از ۲ هفته از بینیش خارج کردن فکر می کنم لوله سیلیکونی بود . خودش که خیلی راضی بود اصلاً فکرشم نمی کرد که بینیش انقدر خوشگل بشه به نظر من هیج نقصی نداره منم دو دل هستم بین ابیانه و علامه .کسی از ابیانه اطلاعاتی داره بزاره ممنون
2810