2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست
نمونه تو مطب منافی دیدم که بار اول طبیعی عمل کرده بود با منافی بعد بار دوم بهش گفته بود ترمیم کنه برأش تا فانتزی بسه، منافی قبول نکرده بود. اینم رفته بود پیش داوودی. خدایا زده بود دماغ دختره رو داغون کرده بود، عکساشو نشونم داد، از نیمرخ انگار کاملا بینی دو تکه بود، سوراخا تا به تا. بار سوم اومده بود پیش منافی برای ترمیم، اونم ازش ١٨ تؤمن گرفته بود ترمیم کرده بود، تو چسب بود ولی خودش خوشحال بود
مل مل جان یه نمونه دیگه دیدم که چهار بار عمل کرده بود. با مقدم فرد ٣ بار و فرزام یه بار. این بنده خدا هم خیلی ناجور بود. نوک بینی میتونم بگم مثل مثلث شده بود انگار یه تیغه چاقو شده. اصلا تنفس نداشت، خیلی چوبه زده بود تا ١١ راضی شده بود ولی بهش گفته بود باید یکسال صبر کنی الان نمیشه دست زد. تازه عمل کرده بود. اینقدر نمونه های عجیب توی مطب منافی میدیدم، خیلییییی مهمه ترمیم، خدای نکرده نمیشه جبران کرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار سامی آبنوس جان titi65این عکس کار محبوبی راد از معدود کاری خوبشه وی آرزو جان مرسی گفتی آخه سامی کوچیک نمیکنه والی حالا من باهاش صحبت میکنم
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
دوستان من دیروز رفتم مطب احمدی. کاراش عالی بود. حدود یه سال پیش هم رفته بودم پیشش که مشاوره بگیرم. جمعا حدود 20 تا بیمار دیدم که همشون راضی بودن. سبک کاراش طبیعی و نیمه فانتزیه، جالب اینکه اکثرا خانوادگی پیش دکتر عمل کرده بودن ازپدر و پسر و عروس و مادر شوهر و دختر همسایه و همکلاسی و.... خود دکتر آدم خوب و با انصاف و مومنی هست. من از این لحاظ تعریفش رو زیاد شنیده بودم. با نوجه به اینکه بینی من ترمیمیه به من گفت به بینیت دست نزن. در کل برا کسایی که بار اول عمل می کنن صد در صد توصیه میکنم (گوشتی و استخوانی) ولی به نظرم برای ترمیمی ها کاری نمیکنه من مطبش هم نمونه ترمیمی ندیدم.
2810