2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015451 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از در کا رفتم تو یه مطب خر تو خر خیلی ها سر پا و کلی بی نظم دو تا عمل کرده بودن که یکیشون با چسب یکی هم چسبشو باز کرده بود کلی افتضاح بودن اون یکی بی چسبه که خیلی بد و بد فرم بود بینیش تو صورتش پهن و پف کرده بود اون یکی هم اصلا خودش راضی نبود
اومدم بیرون تا نوبتم بشه با چند نفر صحبت کردم که مثل من بار اولشون بود و میگفتن گول عکسایه اینستاشو خوردن بعد چندتا دیگه عملی اومدن که تو چسب بودن 2 تاشون تقریبا راضی بودن 2 تایه دیگه خیلی راضی نبودن و خوبم نشده بود بینیشون
بعد. نوبت من شد رفتم تو دکتر معاینه کرد گفتم من تنفس و قرینه بودن خیلی برام مهمه که گفت خطای دید تو هر انسانی ممکنه و من نمیتونم قول بدم که بینی بعد عمل هیچ ایرادی نداشته باششه و قرینه و اینا باشه ممکن هست نشه گفت اینارو میگم که بعد از عمل اگر دیدی خیلی قرینه نشد ناراحت نشی ازم و ازین حرفا تازه بینی من نه قوز داره نه کجه نه گوشتی نه سوراخام تا به تا
مل مل جان، اون خانمه عمل اول با أمیری زاد بود و باز دوم با خودش ترمیم کرده بود ناراضی نبود و به أمیری اعتماد داشت. بعد تصادف کرده بود برای ترمیم بینیش اومده بود پیش منافی به عنوان اینکه بهش گفته بودن متبحر تره. اونی که من دیدم و شوک شدم باور نمی کنی انگار نصف بینیش نبود. خودش راضی بود میگفت نمی تونسته نفس بکشه، منافی ترمیم کرده بود ولی ظاهرا توی یک جلسه نمیشده و باید دوباره میرفت که کامل بشه ترمیم. خواهر این خانم خودش تکنسین أتاق عمل بود و باهاش اومده بود و منافی معرفی مرده بود
اره بابا کلا نابود شدم اصلا از عمل پشیمون شدم 4 تا عکس بهم از تو تبلت نشون داد که اینجوری میششی منم خوشم نیومد اصن میرم گرمارودی فردا دوباره ببینم نمونه هاشو تو مطبش
آهان اوکی...چی بگم والا این تردید بدبختم کرده اگر ب امیری زاد اعتماد داشته چرا اومده زیر دست د. منافی؟ اگر خوبه چرا دو بار عمل کرده؟؟ حالا اون خانمه ک بینیش نصفه بود پیشونیش یا خط خندش بخیه نخورده بود؟؟؟؟ بدبختی من شاغلم ساعت کارم نمیتونم برم مطب باید مرخصی بگیرم.چیکار کنم خدا ؟؟؟ نیکی جون مرسی ک انقدر کمکم داری میکنی هرچی میدونی ممنون میشم بگی
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
مل مل جان من راستش اون خانه رو اصلا روم نمیشد درست نگاه کنم که متوجه خط خنده یا پیشونی بشم. اون أمیری زاد هم نمیدونم والا خودش میگفت ناراضی نیستم ازش. منم شاغل هستم ولی پنج دفعه مرخصی گرفتم و از حدود ٤ بعد از ظهر تا حدود ٦-٧ تو مطب موندم. خودت بهتر از من میدونی دیگه نار گزیده هستی. باید اینقدر نمونه ببینه آدم تا مطمئن بسه. تازه من یه بچه کوچیک هم دارم
2810