2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015430 بازدید | 66527 پست
asraaaaaa حتما بپرسی پروتزو.منم شنیدم جدیدا گرون کرده.میگن 7 شده.حتما تو مطبش نمونه کار ببین.یکی گفته بود چند نفر تو مطب ناراضی بودن و گریه میکردن.ببین راسته یا نه.سعی کن نمونه های بالای 2 ماه رو ببینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مل مل جان من بهت پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما با منافی ویزیت بشو. من عمل اول بودم با منافی ولی 5 بار مطب رفتم و نشستم تا حدود 20 تا نمونه دیدم و عمل کردم. هر چند که دوستم و خواهرم هر دو ده سال پیش باهاش عمل کرده بودند ولی بازم رفتم نشستم والان کاملا راضی هستم. تو این مدت نمونه ترمیمی مطب منافی زیاد دیدم. کیس شما حتما باید به دست کسی ترمیم بشه که توانایی داشته باشه. تو رو خدا حتما یه بار حداقل باهاش ویزیت بشو. نمیگم باهاش عمل کن ولی مطمئنم مشاوره باهاش به نفعته.
سلام بچه ها خواهشا کمک کنین الان بهترین دکترا واس بینیه استخونی کدومان اخه دارم از شهرستان میام تهران میخوام مطب چند نفر برم فقط در حال حاضر غلامرضا احمدی مدنظرمه شمام معرفی کنین
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
مل مل جان منم بانظرنیکان موافقم سعی کن حتما مطب منافی بری چون منم با ایشون عمل کردم و کاملا راضیم و درمورد هزینه هم دوستانی که گفتند زیاد می گیرن درمورد من که این طورنبود و مبلغ بالایی نگرفت
سلام محیا جان.من رفتم پیششون اصرار دارشتن ک حتما از نوستریل استفاده کنم . در ضمن برای د. امامی نامه زدن که برام تو بیمارستان حضرت فاطمه کمیسیون بذارن. د. امامی هم گفتن تنها راهت برداشتن بافت از خط خنده است یا در نهایت پیشونی . بهم گفت اگر میتونی بریم عمل لاگرم نه که خودت مختاری . برای شما چیکار کرد ؟ مشکل شما چی بود ؟
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
2810