2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015420 بازدید | 66527 پست
چقدر سخته انتخاب دکتر هرچی بیشتر میگردی، هیچی به هیچی من به میلانی رسیدم حتی نوبت عملم گرفتم ولی ی ...

بینهایت درکت میکنم!

فردا با میلانی وقت مشاوره دارم،میشه بگی اون دو نفر مشکلشون چی بود؟ 

خب میلانی هم بهم گفت ۴۰ تومن،خیلی ارزون نمیگیره که نسبت به شهرجردی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بینهایت درکت میکنم! فردا با میلانی وقت مشاوره دارم،میشه بگی اون دو نفر مشکلشون چی بود؟  خب می ...

کجی شدید بینی و پهن بودن تیغه

عکس قبل عملشون رو هم برام فرستادن واقعا برام عجیب بود قبول کنم این بینی ها کار میلانیه

ولی فیلم یکیشون که گچ رو برمیدارن توی پیج هست اما به مرور بینی کج و افتاده شده بود که گفتن مسئولیتشو به عهده نمیگیره دکتر

اونیکی هم بینیش استخونی و قوزدار بود اما اینقد پهن شده بود انگار قبل عمل گوشتی و خیلی بزرگ بوده

میکفت تنفسمم دچارمشکل شده ☹️

واسه هزینه اره درسته میلانی به من کفت ۳۷ الی ۴۰ و چون من نوبت ابان دارم گفت به نرخ روز جساب میشه

اما الان شهرجردی دایرکت منو جواب داد گفت ۵۰ که احتمالا تا نوبت عمل بگیرم بیشترم میشه مثه میلانی

من ماکزیمم همون ۴۰ رو میتونم بذارم کار واسه عمل 

کجی شدید بینی و پهن بودن تیغه عکس قبل عملشون رو هم برام فرستادن واقعا برام عجیب بود قبول کنم این بی ...

بچه ها با توجه به این هزینه ها من واقعا پشیمون شدم. ۵۰ میلیون تومن چه خبره؟

من از بنیادی پرسیدم گفت جمعا ۲۱ تومن

کجی شدید بینی و پهن بودن تیغه عکس قبل عملشون رو هم برام فرستادن واقعا برام عجیب بود قبول کنم این بی ...

سلام عزیز دلم،من امروز مطب میلانی بودم.

ساعت ۳/۴۰ دقیقه اسمم رو نوشتن و مبلغ ۱۲۰ هزار تومن ویزیت دادم و ساعت ۶/۴۰ دقیقه نوبتم شد!

این مدت خیلی از این و اون سئوال نکردم چون بینی ها مشخص بود دیگه!

یک نفر خیلی بزرگ بود بنظرم که باهاش حرف زدم گفت ورم هست،من قبلش رو ندیده بودم که ولی الانش خیلی چاقالو بود بینیش😬

اما بقیه خوب بودن بنظرم.

از دکتر میلانی خوشم اومد،حس خوبی بهم داد،برام وقت گذاشت،از نیم رخ طراحی کرد برام،گفت از روبرو هم میتونی‌بری‌گاندی برات انجام میدن،و گفت بینیت هیچ موردی نداره و کم کار هست و فقط شکستگی کمی که داری رو برمیدارم و نوک رو هم تیز نمیکنم،گفت خودش سربالا هست و دیگه بالا نمیدم،و خیلی خوشبین بود،و بعد هم بهم واسه ۱۴ اذر وقت دادن که ۳۷تا۴۰ گفتن هست که تا اذر افرایش قیمت هم خواهند داشت!

اما من تا اذر نمیخوام صبر کنم😔

و اینکه بنظرم خیلی مشتاق نبود بینیمو عمل کنه،گفت شما صرفا زیبایی باید عمل کنید مگه بقیه واسه چی عمل میکنن🙄

یکم دودل شدم واسه عمل،اما الان دوباره دیدم دلم عمل میخواد😬

شهرجردی رو هیچکس نمیشناسه و دکتر جوانی هم هسه و بنظرم نوک بینی هاش رو تیز درست میکنه ولی ازش زیاد ناراضی ندیدم توی تاپیک ها و اینستا،ناراضی داشت ها ولی نه زیاد.

حالا سه شنبه با سلطانی فر وقت مشاوره دارم.

امیدوارم شهرجردی هم زودتر بهم وقت بده و تکلیفم روشن بشه🙄

بچه ها با توجه به این هزینه ها من واقعا پشیمون شدم. ۵۰ میلیون تومن چه خبره؟ من از بنیادی پرسیدم گفت ...

این قیمت ها واقعا از کجا میاد🙄

راس میکی،ولی اخه بینی هست ادم هرروز میبینتش باید جای حوب بریم🙄

2810