2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015483 بازدید | 66528 پست
دوستان برای ترمیم د. امیری زاد یا دکتر منافی یا دکتر کامران اسعدی ؟ من هم کمبود بافت دارم هم کسری غضروف ممنون میشم کمکم کنید خیلی بین د . منافی و امیری زاد مرددم. کمکم کنید
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان سلام آبنوس عزیز من چهارده روز پیش با دکتر خوبم امیر سجادیان عمل کردم با اینکه الان هنوز کلی ورم دارم خیلی خیلی راضیم، دکتر هم با انصافه هم عملش ناراضی کم داره شاید به تعداد انگشتای دست. همه ی دکترا ناراضی دارن این یه حقیقته دکتر خدا نیست که کارش بدون نقص باشه یه چیزی هم هست به اسم مراقبت های بعد از عمل که خیلی اهمیت داره. اما سطح توقعات و انتظارات بیماران هم یه مساله ی مهمه که باید مد نظرت باشه اگر دکترتو انتخاب کردی و سبکشو میپسندی معطل نکن. سوالی داشتی خصوصی پیام بده آبنوس جان یا آیدی لاینتو بذار در خدمتم
سلاااام منم یک ماهه با دکتر جون سجادیان عمل کردم و تا الان واااقعا راضی بوووودم خیلی زیییاد حتی مطبش ک هرهفته میرم برا چسب هرکی منو میبینه میگه بینیت هیلی خوب شده من طبیعی میخاااسم ک طبیعی شدهههه هرکی ی نظری برای عمل بینی داره یکی فانتزی میخواد یکی طبیعی خب هرکی باتوجه ب سلیقش میره دکترشو انتخاب میکنه هرکی طبیعی میخواد سجادیان نمونه خوبیه هرکی سوال داشت بیاد لاین آیدی لاین من @zall
منتظر اتفاقات خوب هستم خدایا کمکم کن
2810