2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015437 بازدید | 66527 پست
اسرا جان شنبه تا چهارشنبه فک کنم شش تا هشت هستن
اگه برا دیدن نمونه میری نیاز به وقت نیست اما اگه برای مشاوره میری وقت بگیری بهتره من وقت نگرفتم رفتم نشستم نمونه ها رو که دیدم همون جا وقت گرفتم بعد چند تا بیمارشون رفتم تو برا مشاوره
خوبیه ایشون اینه که به نظر بیمار خیلی اهمیت میدن مثلا ازم پرسیدن چه مدلی میخوای و تو اتاق عمل باز پرسیدن و گفتن میخوای پره های بینیت جمع بشه گفتم بله و گفتن نوک بینیت دوست داری گرد باشه یا تیز من گرد دوست داشتم و در مورد قوس پرسیدن که گفتم هر جور صلاح میدونین ولی یه قوس ملایم دوست دارم. کلا خیلی خوش برخورد و مهربون هستن
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مل مل جان ممنون از راهنماییت عزیزم د کلانتر که اصلا وقت نمیده د امامی برای ٣١ تیر وقت داده د بشارتی زاده چطوره شنیدم بد اخلاق فرزین سرکارات و ٢سال پیش رفتم اما تخصص بینی نداره من چون انحراف دارم و مشکل تنفس میخوام پیش دکتری برم که اینو حل کنه نمیدونم چطور عکس بذارم وگرنه میذاشتم
دکتر بشارتی اونجوریم ک میگن من ازش بداخلاقی ندیدم تو کامپیوترشم کاراشو بهم نشون داد و یه نامه زد برای د. امیری زاد . اصلا من ومامانم از اخلاقش خوشمون اومد یه دختر باحال و خیلی مصمم بود بنظرم مریض هاش ک همه راضی بودن اما خوب کلا سبک کاراش طبیعیه باید ببینی اون مدل رو میپسندی یا نه اما از نظر من آسیب دیده بهترین کار تا حد امکان کمترین دستکاریه بینیه بدلیل عواقب یا عوارض نامعلومش
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
LiiiAna جان گفتم ک برو مطب دکتر کلانتر هرمزی سعی کن دستیارشو ببینی و نظر ازش بگیری دو تا منشی سن بالای آقا داره و دستیارشون هم خودشون پزشکن و با دکتر کار میکنن .نظر ک بدن شماخیالت راحته ک کلی وقتت تلف نشده از طرفی هم یه مطب گردی تو انجام دادی البته خوب تو مطبش هم بدون خجالت از مریض ها پرس و جو کن
بچه ها چیزایی ک تو مطب گردی از مریض ها میپرسین اینا باشه : قرینگی بینی (تالبته اگر اوایلش باشه وجود ورم محسوسه و کاملا قرینه نیست اما این حالت رو با زمانی که ی سوراخ عین لوبیاست یه سوراخ عین عدس اشتباه نگیرین) تنفس فرد فیس فیس نکردن و سوت نزدن بینی ببخشید من بعد هر دو عمل هام وقتی شستشو میدادم از گلوم لخته میومد و ا شدت فشاری ک بهم میومد و به تبع اسپیلنت روی بینیم دیگه ضعف میرفتم این حالت البته بسته به شرایط بدنی فرد زیاد جالب نیست....بنظرم این نشونه کم دقت بودن دکتره .البته جسارت نباشه . زیر چشمهاتون استخون بینی معلومه.اگر درست شکسته و مجدد سر جاش گذاشته نشه عین یه پلی میمونه ک پاهاش یکی زیاد باز شده یکی کم . از زیر چونه ک آینه بگیرین معلوم میشه این موضوع اگر استخون سر جاش نباشه . بخیه ها: از نظر من عمل بسته بهتره بدلیل عدم برش و امکان اصلاح خیلی بهتر و موفق تر در صورت نیاز ب ترمیم . اما اگر هم برش و بخیه خورد باید تمیز باشه نحوه چسب: به صورتیکه اگر سفت باشه نوک بینی ک عین خمیره رو بدشکل میکنه بینی تازه عمل شده زیر چسب باید تا حد مناسبی بالا باشه اگر زیر چسب هم پایین باشه وای به روزی ک چسب برداشته شه و جاذبه نیوتونی دماغ رو بکشه پایین.چون افت بینی از خصایص بینی عملی بعد از چند ماه و چسب زدنه لیزر ممنوع: شاید حداقل تا 6 ماه.... هیچ تاثیری ب جز سوختگی پوستم اونم از هفته دوم عملم تا 3 ماه بعد از لیزر ندیدم .در ضمن پزشکان حاذق اصلا توصیه نمیکنن زیر یکسال لیزر شه
بچه ها نگین پیش کی عمل کرده? لیانا به سجادیان بگی کوچیک نکن نمیکنه الین جان یحیوی ناراضی داره،از همین بچه ها نی نی سایت آقاااااااا من نمیدونم چرا دلم اینقدر پیش سجادیانه?
2810