2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
ممنون مل مل جان من تجربه بینی خواهرمو دارم که ٢ سال حالت تهوع داشت و استخون بینیشو خراب کرد برای همین میخوام پیش دکتر مطمئن برم که خراب نکنه فقط دکتر کلانتر چه روزایی هستن ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من امروز رفتم گرمارودی البومشو دیدم قدیمی بود البومش خوب بود 3 نفرم تو مطب بودن که 2 3 ماه از عملاشون میگذشت خیلی خوب بودن خودشونم راضی بودن حالا دوست دارم دکتر دیگه ام برم من عروسکی و کوچیک میخوام دکتر سراغ داشتین بگین توروخداااااااااااااا
فاطمه جان بینیت گوشتی یا استخونی راستشو بخای من نظرم رو سامی والی چون میگن کوچیک نمیکنه من نمیخام باهاش عمل کنم چون بینیم خیلی بزرگه باید کلی کوچیک بشه که به صورتم بیاد اگه زحمتی نیست عکساتو تو پیام خصوصی برام بفرست
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
من مطب چندتادکتررفتم داوودی افلاکی ابیانه فتح سامی دیگه بغیرازیحیوی کسی روپیدانکردم که ازکاراش خوشم بیاد من بینی باکمی قوس و نوک تیز دوست دارم اگر کسی رو میشناسید که تواین مدلاس کازش بهم بگیدممنون میشم
الین جون شما که مطب ابیانه رفتی نظرت راجع به بینی اونایی که از نزدیک دیدی چیه؟راضی بودن؟قشنگ عمل میکنه؟ من تصمیم دارم با ابیانه عمل کنم
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
نانازی من بینیم استخونی هست فک کنم ... ی قوز کوچیک داره و یکم افتادگی سر بینی ... بزرگ نیست بینیم ... من میخوام فقط ایراداتش برطرف بشه ... مهم نیست واسم کوچیک نکنه ... من عروسکی دوس ندارم ... دوس دارم طبیعی باشه ... عکس بذار ببینم دارم ... آخه من همیشه عکسامو از زاویه ای میگیرم که ایرادات بینیم مشخص نشه ... ولی بذار بگردم بازم ...
2810