2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015401 بازدید | 66527 پست
بهناز جان ممنونم که عکس گذاشتی بینیت خیلی خوب و طبیعی شده ... عکس قبل عملت رو یادمه . در عین اینکه طبیعیه اما واقعا تفاوت خیلی محسوس و مثبتی داشتی ... :) خداروشکر ... منم واقعا سلیقه ام مثل شماست ... چون اساسا زیبایی به سادگی و طبیعی بودنه مبارکت باشه خانوم :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام LiiiAna جان دکتر امیری زاد اگر اشتباه نکنم بینی معمولی 8-9 م و ترمیمی 12-13 م البته 2 م هم هزینه کلینیک شیخ بهایی بیمارستان لاله اگر عمل کنه هزینه اش سنگین تره دکتر امامی هم همین حدود ها باید باشه البته اگر منظورت د. سید ابوالحسن امامی رئیس هیئت مدیره انجمن جراحان ایرانه . ایشون استاد د.منافی و تقریبا در یک سبک کاری باید باشن. مطباشون هم دو تا کوچه با هم فاصله داره. اگر د. منافی در مورد مریضش احتیاج ب مشورت داشته باشه سریع نامه میزنن برای د . امامی
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
nanazii جان اگر دخالت نباشه یه سری هم به مطب دکتر خداکرمی بزن عکس دوتا از دوستانم ک پیش ایشون عمل کردن رو دارم.متاسفانه اجازه ندارم بذارم. دوتا کار متفاوت و مناسب چهره.یک بینی گوشتی و یک بینی استخوانی. خداروشکر یکی از پزشکان منصف و با خدا هستن ک هم عواقب و عوارض هر بینی رو میگن هم ویزیت و هزینشون مناسبه ، بینی رو بسته عمل میکنن و هم اگر نتونن میگن عمل نمیکنن و به یک دکتر دیگه معرفی میکنن . چون من بافت بینیم کم بود و پیوند لازم داشت من رو ب د.عباس زاده و د. کلانتر هرمزی ارجاع دادند . مطبشون هم میرداماد روبروی اسکان ساختمان پزشکان جنب پاساژ پایتخته
سلام دوستای گلم,کسی از دکتر ابیانه اطلاعاتی داره؟دیروز رفتم مطبش برای مشاوره ولی نتونستم ازش نمونه ببینم.ممنون میشم کمکم کنین.واقعأگیج شدم مهرماه عروسیمه باید تیرماه عمل کنم
آنالیا جان و آبنوس عزیزم دلایل نارضایتی من از سجادیان 1- عدم تقارن دو طرف تیغه بینی 2- برجستگی روی تیغه بینی که قبل از عمل اصلا برجستگی روی تیغه نداشتم 3- عدم تقارن پره های بینی 4-تیغه بینیم نسبت به پایین و نوک بینی خیلی نازک شده
دکترسجادیان
رسپینا جان بینیت چطور بود،گوشتی بود به نظرت پیش کی برم،وای حالا گریه میکنم انتخاب من سجادیان بود ولی الان که اینجور گفتی... به نظرت چیکار کنم،پیش کی برم، رسپینا قبول داری ناراضی سجادیان گسبت به بقیه کمتره? میشه عکسه بینیتو بزاری? بینیت پر کار بوده یا کم کار?...
LiiiAna جان دکتر هایی که من رفتم تقریبا از ماهرترین ها و نامی ترین ها بودن متوجه هستم بینیت چطوره دکتر های طبیعی کار د. کلانتر هرمزی د . آتوسا ضیفمی (حدودا) د امامی د. منافی د. امیری زاد د خدا کرمی د .چایچیان (البته زیاد پیشنهد نمیکنم )) د . بشارتی زاده د . بنیادی(ب نظرم نوک بینی هاش پایینه ) د .سرکارات(بیشتر فک و صورت کاراش خوبه گویا .زیاد اطلاع ندارم ) الان عجله دارم من تا 4-4:30 باز هم بر میگردم جواب میدم رسپینا جان پزشکت اگر هم بینیتو خراب کرده درست میگه ک نباید زیر یک سال دست زد حتی اگر ناراحت هستی صبر کن من میام راهنماییت میکنم تا چند ساعت دیگه ک چ باید کرد چون بینی تا دو سال از نظر د . کلانتر هرمزی عین حفره های پنیره ک دست زدن ب اون تبعات جبران ناپذیری داره
وای مل مل بیا به منم بگو دارم دیوونه میشم،پیش کدوم دکتر برم?اینایی که گفتی کاراشون خیلی طبیعیه،من دوست ندارم. نمیخوام فانتزی باشه،ولی خیلی طبیعی دوست ندارم.حداقل نیمه فانتزی
2810