2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015411 بازدید | 66527 پست
پس شما برو پیش دکتر کامران خدا کرمی. از منشیش ام بپرس چ روزایی مریضای عمل شده اش میان من تو مطبش هزار جور کار متنوع دیدم وگرنه به همین راحتی معرفیش نمیکردم
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
پس شما برو پیش دکتر کامران خدا کرمی. از منشیش ام بپرس چ روزایی مریضای عمل شده اش میان من تو مطبش هزار جور کار متنوع دیدم وگرنه به همین راحتی معرفیش نمیکردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سجادیان رو نمیشناسم ایشون 3/500/000امسال خودش میگیره700/000--800/000اگر اشتباه نکنم کلینیک میرداماد ویزیتش 92فقط5000بود الان شده15/000ت الان بزن تونت سرچش کن اطلاعاتش میاد
من چون خودم با اطلاعات کاملا زیر صفر رفتم زیر تیغ الان دیگه خودمو کلی غنی کردم ک سرم کلاه نره دوست نداشتم بینیم بخیه بخوره واصلا نمیدونستم عمل بسته چیه...درحالیکه بینیمو کردن عین وصله پینه آسفالت و بخیه زدن اما ایشون بسته عمل میکنن بدون هیچ برشی دوس من از کجی تیغه بینی اصلا نفس نداشت در ضمن ظاهرشو من نگران بودم کوچیکتر نکنن وقتی استخونشو صاف میکنه اپا بعد عمل باورم نمیشد انقدر تغییر کنه من عکسای بینی خودمو احتمالا تو این چند روز بذارم ببینید اگرم بتونم اجازه بگیرم عکسای ایشون هم میذارم
آبنوس جان بینی من به گفته خود دکتر سجادیان بالاش استخونی و پاییش غضروفی بود که خود دکتر گفت بینیت خیلی پرکار نیست و بینی خوبی از آب درمیاد ولی اونطوریکه دکتر می گفت نشد متاسفانه
دکترسجادیان
یگانه جان سوالتو بپرس ک راهنمایی شی بچه ها گذاشتن عکس بینی هاتون کمک میکنه بهتر ب نتیجه برسیم رسپینا جان صبر کن من عکسمو میذارم اونوقت همتون از حال و اوضاعتون امیدوارتر میشین
من سه شنبه با مفرد وقت دارم امروز میرم گرما رودی امیدوارم خوب باشه کاراش دیگه نگردم جاهای دیگه مرضیه چقدر میگیره گرمارودی اینجوری که وقت میده فکر کنم اخر تابستون وقت عمل بده
دوستان من چند تا نمونه دیدم از ایشون و پرسیدم با کی عمل کردین چون خوشم اومده بود گفتن دکتر ایرج علی اکبری بعدم که تو تاپیک بچه ها در مودشون حرف طدن مصمم شدم برم مطبشون که رفتم هم اخلاقشون عالی بود هم نمونه کارا فقط خودم بینیمو دیروز عمل کردم
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
2810