2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015438 بازدید | 66527 پست
من بینیم اوکیه فقط ی پل خفیف داره ایا دکتری هست ک طوری عمل کنه ک اصصصصلا بقیه جاهاش عوض نشه فقط پل رو برداره می خوام اصلا کسی نفهمه عمل شده...میشه راهنمایی کنین لطفا
زهرا جون من بینیم قوز دار و استخوانی و انحراف تقریبا شدید هست میخوام همه این مشکلات برطرف بشه دیگه هنوز دکترمو انتخاب نکردم سردرگمم سایت همه دکترا رو که بگی رفتم ولی باز نتونستم انتخاب کنم
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تعریف یزدانفرو خیلی شنیدم یه سر بزن حتمااا نه من فقط قوز خفیف دارم میخام که اصلا از تمام رخ و سه رخ معلوم نیس یکم از نیم رخ تو ذوق میزنه واس همین واسم خییییلی مهمه که بقیه جاهاش تغییر نکنه
زهرا دکتر کلانتر هرمزی تنها دکتری که بینی رو به حد کمال طبیعی عمل میکنه و فقط ایراد رو رفع میکنه همونی که تو همه جای جهان به جراحی بینی معروفه نه تو ایران که همه دوست دارن یه جوری مشخص باشه دماغشون عملیه
دکتر کلانتر هرمزی 24 مهر
دکتر بازیاری قایمشهر معروف ترین دکتر مازندران هزینه عمل 3800 در تهران 6 با تضمین 95%رضایت بیماراش واقعا بی نظیره
هیچی بهتر از این نیس که عشقت آخر اسمت یه " میم " مالکیت بزاره .
2810