در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نگین مبارکت باشه.به نظر که خیلی خوب شده.بینیت گوشتی بود یا استخونی؟منم کرجم.بین حسینی اقدم ومفرد و اسلامیان گیر کردم.البته خالم دیروز با مفرد عمل بینی و گونه انجام داده.پسرخالم هم هفته پیش مفرد عمل کرده.ولی هنوز وقت نکردم برم ببینم.میخواستم بعد از 1 ماه بینیشون رو ببینم ولی متاسفانه 10 روز دیگه میرن خارج از ایران.شما هر وقت چسبتو باز کردی میشه یه غکس از مماخ خوشکلت بذاری؟منم تا شهریور میخوام برم.واسه همین زودتر باید تصمیم بگیرمو برم
titi جان مرسی گلم فکر کنم خاله شما رو کلینیک دیدم چون یه اقا پسری اومد اسپیلنت دربیاره گفت از خارج اومده من از حسینی اقدم ناراضی زیاد شنیدم اسلامیان خبر ندارم.ولی مفرد رو خیلی رفتم مطب و کلینیک مرضاشو دیدم خدایی دکتر لایقیه.چشم فردا میرم دکتر چسپمو بزنه براتون عکس میگیرم برو با خودش عمل کن شک به دلت راه نده.من حتی مطبشم نرفتم همینطوری از راه دور باهاش وقت عمل گرفتم...
اره همونا بودن.نگین من هنوز دماغشون رو ندیدم ولی تو دیدی .چه جالب. خالا خوب شده بود؟خالم از دیروز صبح تا 1 شب اونجا بود.عملاش زیاد بود.مرسی عزیزم اگه بذاری ممنون میشم
titi سلام من رو به خالت برسون همراه خواهر شوهرشم بود.یه روز قبل عملش دیدمش که قبلنم با فروهنده عمل کرده بود من دماغاشونو ندیدم پسر خالتم دقت نکردم زیاد خودم تامپون داشتم رفتم که در بیارم.لاین اگه داری بیا عکس قبل عملمو بت نشون بدم اینجا ضایع میشم :))) neginhadisi
باشه عزیرم.ایدی لاینتو بگو اد کنم.خواهر شوهرش نبود.اونم خواهرش بود.یه خانوم که چشاش ابی بود.اره10 سال پیش با فروهنده عمل کرده بود.مشکل تنفسی داشت.اومد که بینیشو عمل کنه گونه هاش هم زل بزنه.لاین منم تی تی هستش