2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
هدیه جان من میگم زینعلی کاش منم با یزدانفر عمل کرده بودم
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازیلا و شامیلا عزیز ازونجا که بسیار پیگیر و فعال هستین لطف کنید عکس قبل عمل، دکترتون ، بعد عمل بزارید...که اگه بینیتون شبیه منه باهاتون مشورت کنم... البته توی گروه لاین اددتون هستم ولی نمیدونم آیدیتون اونجا چیه...
فرنازی فرم لب چند روز اول بخاطر بی حسی و ورم تغییر میکنه بعد 4 5 روز کاملا به حالت خودش برمیگرده.محبوبی راد واسه اونایی که فانتزی میخوان خوبه ولی اگه بینی طبیعی میخوای نرو پیشش ولی بازم بگم دکتر بدی نیست همه جوره مدل بلده دربیاره این نشان از مهارتشه.ولی باید تاکید اساسی کنی که فانتزی و سر بالا و قوس دار برات درنیاره کارای طبیعیش کمه ولی اونایی که طبیعی هم بودن عالی بودن ولی در کل ریسکه
نیکا جون میشه بگی چجوری شد که یزدانفر انتخاب کردی. الان بینیت طبیعی شده من دیروز زنگ زدم مطب یزدانفر گفتم میخوام بیام نمونه کارای دکتر و ببینم منشی گفت نمونه زیاد نیست فقط برای برداشتن گچ میان من چجوری میتونم نمونه زنده ببینم ممنونم عزیزم
دوستان عزیز من دنبال یه دکتر خیلی خوب برای بینی هستم خواهش میکنم بهم کمک کنید مشکل هزینه ندارم فقط دنبال دکتر عالی هستم تا حالا مطب شیروانی یک بار طاهریان یک بار فتح سامی سه بار سجادیان چهار بار رفتم ولی زیاد خوشم نیومد ممنون میشم راهنماییم کنید
عسل بانو میگن منشى دکتر کار خود دکتر هست و مریضهاى دکتر بعد از عمل فقط دوبار میرن ویزیت اگر اول وقت برى احتمال دیدن نمونه بیشتره راستش من خودم به غیر از منشیش یه نمونه دیگه از دکتر دیده بودم ولى شنیده بودم که از نظر سلامت بینی میشه کاملا به دکتر اعتماد کرد که براى من خیلی مهم بود و همینطور طبیعی بودن کاراشون و اینکه ایشون بینی رو طبق اصول زیبایى عمل میکنن و البته نقایص بینی رو رفع میکنن و بعد از ویزیت، دکتر نظرم رو جلب کرد و خدارو شکر الانم پشیمون نیستم
جراحى با دکتر یزدانفر ٣١ فروردین ٩٤ از نتیجه عمل راضى هستم
2810