2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببینید دوستان همه نارضایتی هام هم دلیل بر بد بودن کار دکتر نیست من وقتی مطب دکتر داوودی رفتم چند نفر بودن که ناراضی بودن اما به نظر من اون تفاوت سبیقه بود نه ایراد کار دکتر چون کارش تمیز و بود در بخیه زدن قرینه سازی سوراخ بینی که من خیلی حساسم اما با مدل بینی هاشون کنار نیومده بودن میگفتن کارش خوب نیست (بغیر از مواردی که بالا گفتما)
من مطب نراقی هم رفتم گفت 24 میلیون اولا که من حاضر به پرداخت این پول نیستم و بینی من انقدر ایراد نداره که برم پیش ایشون و از همه مهم تر با سلیقه من جور در نیومد کارش چون خیلی ساده کار میکرد و خداییش گاف نداشت کاراش از لحاظ زیبایی که خیلی مهم تو عمل زیبایی
مبارررک باشه نگین جون من بینیم استخوانی و کمی قوز دار و انحراف شدید به نظرت دکتر مفرد گزینه خوبی میتونه باشه؟اخه شنیدم میگن واسه انحراف جراحش متخصص گوش حلق بینی باشه بهتر از جراح پلاستیک هست
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
نانا لا جون مرسی گلم مطمینم که دکتر مفرد دکتر خوبیه فقط مونده خودتم بری بپسندی امروز که من نمونه های خوبیو دیدم مطبش زهرا جان میتونی همه کار انجام بدی ولی زوده نباید خیلی به خودتت فشار بیاری امروز تامپونا رو کشیدم یه حس چندشی داشت انگار مغزت از بینیت خالی میشه ولی درد نداره بینیمم فرم خیلی جالبی گرفته ولی هنوز 2تا پلاستیک و گچ روش مونده دوشنبه ایشالله برمیدارم
saraمن میخام با سامی عمل کنم دکتر دقیقیه از سبک کارش خوشم میاد فقط میترسم ارتفا بینی نگیره و بینی کوچیک نکنه البته من ندیده ناشناخته فقط عکس دیدم شنیدم میخام باهاش عمل کنم کارش نیمه فانتزی با قوس خیلی ملایم میخای بیا تو گروه لاین سامی عکسارو ببین یکی از بچه ها هم تا آخر این هفته باهاش عمل داره خبرشو میدم
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
2810