2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
عزیزم حالا که راجع بهش تحقیق کردی و بهش مطمئنی پس بهش شک نکن به نظر بیمار اهمیت میده واقعا از نظر اخلاق حرف نداره خیلی خوش اخلاقه کاری میکنه که اصلا استرس نداشته باشی موقع عمل ایشالا عمل خیلی خوبی داشته باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگین جان عکس بینیتو میزاری ببینم؟ اط صحبتا که کردی انگار شبیه برا منه... بچه ها اگه تلگرام یا وایبر گروه دارین منم بی زحمت ادد میکنید؟ فقط نمیتونم شمارمو بزارم اینجا یکی که بی زحمت می خواد ادد کنه بهم ایمیل بزنه شمارمو براش میفرستم... مرسی.. maryam_shahidi.1989@ymail.com
جاسمین جان منظورم ازینکه بینی همه استخونی بود این بود که نمونه ی گوشتی یا غضروفی توی کاراشون ندیدم...انگار توی بینیا استخونی ماهره...یا تجروبه بینی گوشتی نداره زیاد..البته آدم باید چند بار مطب بره بیاد
نگین جان عکس بینیتو میزاری ببینم؟ اط صحبتا که کردی انگار شبیه برا منه... بچه ها اگه تلگرام یا وایبر یا واتس آپ گروه دارین منم بی زحمت ادد میکنید؟ فقط نمیتونم شمارمو بزارم اینجا یکی که بی زحمت می خواد ادد کنه بهم ایمیل بزنه شمارمو براش میفرستم... مرسی.. maryam_shahidi.1989@ymail.com
نگین جان چهارشنبه عمل داری بهتره امروز بهش زنگ بزنی ازش بپرسی اگر به غیر ازشما عملایه دیگه هم داره چون معمولا دکتر مفرد در روز چند تا عملو انجام میده.بهش بگو که شما رو اولین عملش بزاره چون اونطوری سرحالتره خودتم کمتر معطل میشی
فرانک جون بینیت عالی شده عزیزم نگین جون امیدوارم خیلی خیلی عالی شه بینیت. مطمئنا انتخاب درستی کردی عزیزم رز جونم برات آرزو میکنم عمل خوبی داشته باشی. دوستای گلم بعد عمل حتما سر بزنین به تاپیک تا از تجاربتون استفاده کنیم . ممنونم پانیسا جون به سلامتی عزیزم با کی عمل داری؟ امیدوارم بینیت عالی شه
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
2810