2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015656 بازدید | 66529 پست
سلام بچه هاااا من اومدم عملیدم حالم بدک نیست فقط یکم سرگیجه دارم اکروزم میرم مطب دکتر تامپونامو بکسه دیشب خیلی سخت خابیدم چون دهنم همش خشک میشد اذیت میشدم !!!! وقتی رفتم اتاق عمل اول یکم ترس داشتم وقتی باهام حرف زدنو دکترمو دیدم بهش گفتم خوشگلم کن اونام بم دارو تزریق کردن و من هیچی نفهمیدم تا موقعی ک یدفه دیدم یکی همش دستمو میگیره رو شونم میزنه پاشو بیدار شو ..... دیروز بعدازظهرم اومدیم خونه
منتظر اتفاقات خوب هستم خدایا کمکم کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات رز گلی جونم مرسی مانیا جونم.چشم.حتمااااااااااااااا... ممنونم شامانا جان،بسیار سپاسگزارم همیشه با حوصله راهنمایی میکنی دوستم بچه ها کامنتاتونو خوندم کلی روحیه گرفتم.مرسی از همگی بچه ها لاین گروه بزنید دیگه.من نمیتونم تلگرام بریزم زلایی جون امیدوارم خیلی خوشگلتر بشی
سلام من و رایا با دکتر سجادیان عمل کردیم و تقریبا ناراضی هستیم رایا من که هنوز عدم تقارن بینیم برقراره استخون روی تیغه بینیم که قبل از عمل نداشتم حالا بوجود اومده در کل دکتر سجادیان هر حرفی میزنه دقیقا همون میشه وقتی میگه تغییر ننی کنید واقعا تغییر نمی کنید و بینی رو خیلی جمع نمی کنه
دکترسجادیان
من دفه اولم بود عمل میکردم منوووووووون دوستای خوووووبم انشاءالله شمام بهترین شین من با سجادیان عمل کردم ب من گفت تغییر میکنی اتفاقا ولی باز ی قوز کوچیک داشتم گفت چطوری میخای گفتم میخام ب صورتم بیاد و بینی قشنگی شه گفت بینی خوبی از اب درمیاد گفت پوستمم خوبه گفت نگران نباشم ولی دقیقا بعد من یکی وفت تو گفت بهش پوستت خیلی نازکه و بینیت خوب نمیشه و تحتمال اینکه خراب بشه هست
منتظر اتفاقات خوب هستم خدایا کمکم کن
بچه هایی که بینی طبیعی دوست دارم و سبک سامی براشون اوکیه من جدیدا ازش بینی طبیعی بدون قوس هم دیدم میتونید یه گزینه باشه براتون
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
راستی دوست من با دکتر عطایی عملید نیمه طبیعیه به نظرم البته بینیش پهن بود و با توجه به فرم بینیش خوب در آورده بود خیلی طبیعی نیست اما به نظرم خیلی شیک شده واقعا دوستم میگه خیلی هم دکتر خوبی هست احتمالا برم اونم ببینم شما هم برید ببینید نگین جونم شما عمل کردی؟
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد
من از دکترایی که خیلی تبلیغ میکنن خوشمنمیاد احساس میکنم چیپن و دنبال مشتری مثل حسنانی البته اونهایی که با ایشون عملیدن ناراحت نشن من در مورد دکتر گفتم برای همین از دکترای مثل سلطانیان یا عطایی خوشم میاد
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد