2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015578 بازدید | 66529 پست
سارگل جان مبارک باشه بچهها عمل که ترس نداره فک کنید دارید میرید آرایشگاه اگه به دکترتون اطمینان دارین از نتیجه نمیترسن خود عمل اصلان ترس نداره من خودم فقط از این استرس دارم که اونی که میخام نشه والی در کل نمیترسم چون خود آدم هیچی نمیفهمه این دکتر که باید به ترسه به قول آمریکایی ها no pain no gain همون چیزی مامان بزرگا میگن بکش خوشگلم کن
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه این مطالب که من اینجا گذاشتم ماله ۲ ۳ سال پیشه ها همینه در مورد شیروانی یا دکترای دیگه والی در کل دینا راست میگه برد خودتون مطب گردی ببینید چند درصد این حرفا درسته
مهربان جان منم مسله شما ۳ بار فقط توپ بسکتبال خورده تو صورتم الان تو فامیل فقط من اینجوریم میخام هرچه زودتر عامل کنم بچه وقتی به دکترتون میگید تبیی حتمن ازش بپرسید که تعریف خودش از طبیعی چیه مثلا دوستم میگفت به دکترش گفته طبیعی عمل کن دکتر فقط ی کم عیبشو برطرف کرده بود به سایز بینش دست نزده بود والی خودش منظورش از طبیعی این بود بینش کوچیک بشه خوشگل بشه والی مسله اونایی بشه که مادرزادی بینی خوشگل دارن مسله اورپایی ها
خخخخ،نانازی چه جالب،منم وسط بازی بسکتبال افتادم:))) دکتری که من انتخاب کردم،نرفتم نمونه ببینم،اما یکی ازدوستام باهاش عمل کرده و نمونه هاشو برام تشریح کرده چن تا ازبچه های اینجا و نوعروسم پیشش رفتن و دیگه پیداشون نیس و مطب گردیشون ازدید و سطح توقع من خوب بوده دکتر امیدوارم هممون خوب شیم منم انتظارم درحد رفع عیوبه‎:D
اابریشم جون کلا علی اکبری عملای بیشتری انجام میده بطوریکه روز عمل ,من فقط سلطانیان بودم بقیه علی اکبری البته 3 هاشون رو مطمئنم,شیک بودن همو طوری که من آرزوشون رو داشتم,,,,,ای بابا دست دلم گذاشتی دوباره ابریشم جون,,,,,,,ولی من آینده بینی را در نظر گرفتم الان دست رو دلم گذاشتی شدم این
من زاده شهر MISام
من دیروز یه نمونه ی ظریف و کوچیک دیدم. که قوس ملایمی داشت. پرسیدم گفت حسیی اقدم کرج. قبلا یه نمونه از حسینی اقدم دیده بودم زیاد جالب نبود. اما این ظریف و کوچیک بود و قوس یکدستی داشت. گفتم شاید برای دوستان کرجی مفید باشه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)