2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015541 بازدید | 66529 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سارگلی اون دکتری که کنسلش کردی علی اکبری بود؟؟؟ خواهشا جوابمو بده چون اونم مد نظر دارم من....سلطانیان علی اکبری محبوبی راد...اینا توی لیستمن....این فرشته خانومم که نگین جونی گعت ببینیم چجوریه.....ولی من ته دلم با محبوبی راده بقیه نوکو زیاد بالا نمیدن برا من...شایدم من خیلی احساس خرطوم فیل بودن دارم بخدا نمیدونم اصن چی میخوام....ایششششش
یا اباالفضل
عزیززززم بینی من زیاد مشکلی نداشت می دونستم اگهطبیعی عمل کنم تغییری نمیکنم برا همین نیمه فانتزیعمل کردم همه میگن کلی تغییر کردی چند نفر از اشناهامونم ک منو خیابون دیدن نشناختن میگفتن اگه همسرت همرات نبود نمیشناختیمت
ابریشم جان,خب چکار کنم خواهر فعلا دسترسی به کامپیوتر ندارم گلم,,,,,,ولی طبیعیه مدلش علی اکبری دکتر بسیا ر خوبیه واینکه به من گفت 10 سال جوانتر میشی خیلی تغییر میکنی چون بینی افتاده داشتم,ولی یکی از کاربراگفت بعد مدتی ژل تو بینیش تزریق کرد,من چون نه هزینه ونه وقت اضافه داشتم,ترجیح دادم یکی، رو انتخاب کنم که هرچند اون مدل که من میخواستم را درنیاورد,ولی حداقل آرامش بعد عمل رو داشته باشم,چون برای من با 2 بچه وتنها بودن,خیلی خیلی سخته,ولی اگر شما مشکلات من رو نداری ,علی اکبری حرف گوش کنه و مدلای قشنگی ازش دیدم
من زاده شهر MISام
سارگل جونم یکشنبه ها ظاهرا درمانگاه جامع فار چهار میشینه...ساعت یک بعدازظهر مثکه !!! ببین من اصلا خوشم نمیاد ژل ملو ترمیمو اینا...بخدا منم پسرم کوچیکه و فقط به من وابستست پیش مامانم هم نمیمونه...چرا ژل میزنن؟؟؟ من بلد نیستم ...وای خدا من انقد بدقلقم که یه مورد اینجوری میشنوم دل چرکین میشم....نمونه ها که دیدی همه قوس داشتن؟؟؟ من قوس زیاد دوس ندارم ولی کارای سایتش فکنم قوس داشت...حالا بی رو درواسی بگو تاییدش میکنی برای یه بینی شیک یا نه؟؟؟
یا اباالفضل
اصلا نترسید...یه چیزی بگم بخندید...چندبار گفتم من ده دوارده سال پیش عمل کردم وقتی منو بردن اتاق عمل دستمال کاغذی دستم بود...گفتم سطل اشغال کجاس اینو بندازم؟ دکتر بیهوشیم گفت شما بیا دراز بکش بیهوش میشی خودش از دستت میفته زحمت نکش...وای فکن من قدمم بلنده یک لباس مزخرفیییییی تنم کرده بودن لنگام همه بیرون بود انقدددد دکتر بیهوشیم عالی بود یکسره چرتو پرت گفتو منو خندوند و واقعا دستماله از دستم افتاد...تا چشمامو باز کردم و به هوش اومدم ناگهانی دیدمش گفت دیدی دستمال گلگلیتووووو؟؟؟ خلاصه قبلش من خیلی ریلکس بودم چه سر بیهوشی و چه سر سزارینم که بی حس شدم خاطره خیلییی خوبی دارم....نترسینننننن ...فاز منفیییی ممنوع استتتت...ببخشید اسپم شد ولی گفتم شاید یکم بخندید ثواب کنم خخخخ
یا اباالفضل
سارگل جونم یه سوالی پرسیدم متوجه نشدی گفتم دکتر به پره هات دست زد آیا؟؟؟ گلم خوشحالم اطرافیانت راضین ... خصوصا همسر خخخخ میگم تا چند روز اذیت شدی؟ من رفتم عکس رادیولوژی گرفتم و آز دادم ... فعلا تو مراحل ابتدایی عملم عملم انشاا.. یه ماه دیگس
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
زلایی جون توروخدا بعد عمل بیا عکس بذار گلم خیلی مشتاقم ببینم منم سجادیان رو انتخاب کردم ولی تبریزم نمیتونم بیام نمونه زنده ببینم ایشالا تابستون میام بی خبرم نذار عزیزم ایشالا عمل راحتی داشته باشی و مماخت عالی بشه
2810