2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015493 بازدید | 66529 پست
سارگل جون پیشاپیش مبارک باشه اولین دیدار بینی جدیدت قبلا دکتر تامپون نمیذاشت جدیدا میذاره سارگل؟ نگین جون چقد خوب اگه دکتر خوبیه من هم نمونه ببینم؟ نمیدونم چه کار کنم... بچه ها دکتر به پره های بینی دست نزنه بهتره نه؟ سارگل دکتر برا شما پره هاتو جمع کرد؟ اگ میشه یه تایمی با کامی بیا اگه با گوشی نمی تونی عکس بذاری عکس بینی قبل عملتو بذار حتماااا این فرشته هه که گفتی منو به فکر فرو برد نگین
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
من یه نمونه از علی اکبریه فکر کنم دیدم قشنگ بود نمونه یه ساله بود فقط یه کم حالت کلیپسی داشت بینیش حالا نمیدونم خودش خواسته بود یه دکتر اینطوری کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان دختر خالم هم مطب بشارتی رفته اگه سوالی داشتین در موردش بگین تا ازش بپرسم فقط مثل که یه کم اخلاق نداره ولی کاراش خوبه و هم طبیعی داره هم فانتزی تقریبا
والله نانازی جون سپیده توی این تاپیک باهاش عمل کرده و تا اونجا که من میخونمش مشکل تنفسی نداره...بخدا خیلی شرمندتم دوستم روم به دیواااار من گ و ه گ ی ج ه گرفتم دیگه....دلم میخواد بینیم شیک بشه هزینه هم تا نهایت هشت تومن بیشتر نه....من کرجم ...حالا یه سال دیگه میعملم چون پسرم نمیزاره الان....شانسی که اوردم چنتا از دوستان اینجا رو میتونم از تجربیاتشون استفاده واااافر کنم....عزیز دلم اگر هر جایی رفتی به سلامتی حتمااااا همون اول بسم الله به نوک بینیت تاکید کن اثلا اسم بینی طبیعی رو نیار ببین واکنش دکتره چیه....بخدا منو نزنین ولی بینی سربالا باشه میفته به مرور زمان ولی طبیعی باشه بیستر میفته...در جواب اون دوستی که گفتن چی میشه میفته فرم بینی خودتون اولین حرفو میزنه...اگر افتادست بالاتره میفته...مال من بخدا افتاده نبود ولی خداوکیلی الان افتادست
یا اباالفضل
والله نانازی جون سپیده توی این تاپیک باهاش عمل کرده و تا اونجا که من میخونمش مشکل تنفسی نداره...بخدا خیلی شرمندتم دوستم روم به دیواااار من گ و ه گ ی ج ه گرفتم دیگه....دلم میخواد بینیم شیک بشه هزینه هم تا نهایت هشت تومن بیشتر نه....من کرجم ...حالا یه سال دیگه میعملم چون پسرم نمیزاره الان....شانسی که اوردم چنتا از دوستان اینجا رو میتونم از تجربیاتشون استفاده واااافر کنم....عزیز دلم اگر هر جایی رفتی به سلامتی حتمااااا همون اول بسم الله به نوک بینیت تاکید کن اثلا اسم بینی طبیعی رو نیار ببین واکنش دکتره چیه....بخدا منو نزنین ولی بینی سربالا باشه میفته به مرور زمان ولی طبیعی باشه بیستر میفته...در جواب اون دوستی که گفتن چی میشه میفته فرم بینی خودتون اولین حرفو میزنه...اگر افتادست بالاتره میفته...مال من بخدا افتاده نبود ولی خداوکیلی الان افتادست
یا اباالفضل
یا اباالفضل
شمیلا جون علی اکبری اسمش خیلی هست ولی من شک کردم چون سارگل خط بطلان روی یکی از گزینه هاش کشید و من فکررررر میکنم علی اکبری بود...خواهشا سارگلک بگو علی اکبری بود؟؟؟ ایشون توی درمانگاه محل ما مهرشهرم من هفته ای یه روز میشینه و من دو روزه فهمیدم!!! حالا میرم سر میزنم ببینم چجوریاست ولی بخدا نمیدونم چرا دلم به محبوبی راده...فکر میکنم هیچکی نوک بینیو خوب جمع نمیکنه جز اون!!! دیوانه و روان پریش شدم دیگه بسکه عکس نوک بینی دیدم و زوم کردم و مقایسه کردم
یا اباالفضل
مهربان جان بستگی داره چقدر کارت ضروریه. من چهارشنبه عمل کردم مجبور شدم از شنبه برم سر کار چون اضطراری بود یکشنبه دوباره نرفتم بعدش دیگه همشو رفتم. اذیت شدم مخصوصا که فشارم پایین بود و باید دستمو میگرفتم به یه جایی راه میرفتم ولی گذشت اسپلینت منو 11 روز بعد از عمل برداشت
2810