2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015467 بازدید | 66527 پست
میدونم بیشتر نظرم رو سامی اگه فرم بینمو دوست نداشته باشم باز بهتر از اینه که تنفسم بد باشه من خیلی دلم میخواست با شیروانی عمل کنمavayel والی خوندم که خیلی هاشون مشکل تنفسی دارن منصرف شدم با اینکه بینی های کا چند سال پیش عمل میکرد خیلی خوب بود الان ناراضی زیاد داره
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
Man!a جون منم گزینه ام سامیه ولی به نادریان هم امبدوارم.یه ویزیت باهاش میرم ببینم چی میشه.
از اول به شبروانی خییلی امیدوار بودم ولی منم در موردش بد خوندم ولی الان از بس بدون گزینه ام شاید یه سر بزنم مطبش.قناعت پیشه هم در موردش فقط شنیدم.ناراضی نشنیدم داسته باشه و کارهاش میگن قشنگه.

شما چی؟؟!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها مانیا صدام کنین راحتتره براتون یعنی واقعا سبک کار سامی یهو اینقد عوض شده؟!فکر نمیکنم اگه ازش بخوای و بتونه انجام بده مخالفت کنه
میم مثل ♥مـــــــــــــــادر♥
نه عزیزم مشاوره نشدم سامی یا دقت قبلو نداره یا انقدر گفتن قوس نده لج کرده من رفتم پیشش میگم منو با سبکه قبلی عمل کنه معمولا دکترا که سرشون شلوغ میشه دیگه مسله قبل عمل نمیکنن
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
سلام. رز جان هر دکتری سبک خاص خودشو داره حتما باید حضورا بری و کارهاشونو ببینی. سلیقه ای هست کاملا البته جدای از تبحر پزشک . من خودم با توکلی عمل کردم راضی هستم و نیمه فانتزی هم هست کارش تنفسمم هیچ مشکلی نداره . درجه اول ببین از چه سبکی خوشت میاد .
مانیا جون دکترم دو روز تامپون ده روز اسپلینت میذاره،مثلا منم پنجشنبه عمل کنم،یکشنبه دوشنبه میتونم برم سرکار؟ اسپیلنت چیه اصن؟ گچ چندروز میمونه؟ ببخشید میپرسم،آخه خرداد احتمال ۹۰ درصد عمل میکنم
مهربان اسپلینت بینی یا گچ بینی در واقع یک آتل پلاستیکی است که از بینی جدید شما محافظت می کند و به استخوان و غضروف های بینی کمک می کند تا زمان ترمیم از جایشان حرکت نکنند. اسپلینت بینی پس از پایان عمل جراحی بینی روی بینی گذاشته می شود و یک هفته پس از عمل بینی برداشته می شود. در این یک هفته باید مواظب باشید اسپیلینت بینی خیس نشود. خیس شدن اسپیلینت موجب شل شدن آن می شود و ممکن است نتیجه عمل را تحت تاثیر قرار دهد. http://www.drhosnani.com/photo2/nasal-splint.jpg عزیزم من خودم عمل نکردم اما فکر نمی کنم خیلی سخت باشه.البته میدونم آدم حس خوبی نداره اینجوری بره بیرون مخصوصا جاهای رسمی و محیط کار ولی خب میگذره.البته این نظر منه و چون تجربه نکردم مسلما از سختیاش خبر ندارم.دوستانی که عمل کردن بهتر میتونن پاسخت رو بدن.شغلت چیه؟دکترت کیه؟
میم مثل ♥مـــــــــــــــادر♥
نانازی جان من نمیدونم کارای اینستای محبوبی رو دنبال میکنی یا نه ولی نمونه های یک ساله افت دارن اونجوری دیگه اون همه سربالا نیستن...من بینی شمارو دیدم...به نظرم به محبوبی راد هم فکر کن و پیشش ویزیت بشو...دکترای دیگه بینیتو خوب جمع نمیکنن....من خیلی سرچ کردم و عکس دیدم...برای نوک بینی افتاده محبوبی بهتره...بقیه میرن توی فاز طبیعی و شما بعد دوسال دوباره بینیت میفته....نمونش خود من...من بینیم طبیعی عمل شده فقط قوزش تراشیده شده اصلا من نمیدونم از کجا عمل کرده چن هیچ برشی نداره بینی من....ولی نوک بینیم از اولشم افتاده تر شد و خیلی پشیمونم....لذا اینبار تمرکزم روی نوک بینیمه و دکتری که طبیعی کار کنه رو ندید میگیرم....بعدشم شما هرجور بهش بگی و تاکید کنی ظاهرا گوش میده...من تاحالا ویزیت هم نشدم پیشش ولی مرتبببب کامنتارو میخونم و پیجارو میبینم و عکسارو مقایسه میکنم
یا اباالفضل
2810