2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
دینا جان:
دکتر به شما چند درصد داده بود؟
من پیام خصوصى هام هنگ کرده اگه مى شه همینجا بهم بگو.

"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
دینا جان: دکتر وقتى مطمینه چه درصدى مى ده؟ وقتى هم مى بینه زیاد جالب نیس حدودا چند؟
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مینا جان: دکترتون کى بوده؟ یکم ارتفاع زیاده اما خوبه و بهتون میاد.
مانا جان : نمى دونم راستش ولى کم تر با پوستتون ور برین چون حساس نشه بهتره.
roz فقط شنیدم یکی از دکتریا معروفه اگه میتونی برو مطب توسلی حسامی بابایی باید از خود بیمارش بپرسی دلسا منم همینو دقت کر دم ارتفا بینی ها زیاده یعنی خودش کوتاه نمیکنه
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
درود بر همه کسی تازگیا مطب زینلی و میلانی رفته؟ از قیمت هاشون خبر دارید؟ nanazi: توسلی همونی که مطبش سمت سعادت آباده فکر کنم درسته؟
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
درود بر شما بله حتما اگر دوست داشتید یاهو هم هستم هر کدوم راحت ترید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
2810