2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
شامانا جون من بیمه تکمیلی نداشتم که! فقط تامین اجتماعی,تازه اش هم قبل اردیبهشت بقیه 3200 میدادن,ولی عز من 3050 گرفتن حالا بیمه خواسته بمن لطف کنه خخخخخخخخ,یا هرچیز دیگه نمیدونم,ولی تکمیلی داشته باشی بهترههههههه
من زاده شهر MISام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی کران جان تو سامی و محبوبی راد رو مقابل هم قرار میدی؟ کارای اینستاش بعضیاش خوبه بچه های گروهمون رفتن مطب محبوبی راد میگفت اومده بودن گریه میکردن از بس بینیشون رو ترکونده بود همه دماغا خراب بشدت قوس و عملی صداها همه تو دماغی.
محبوبى راد واقعا قابل مقایسه با سامى نیس. اى خدا تاپیکمون کاملا منحرف شده. محبوبى راد بره پروتز مصنوعیاشًو جمع کنه!!!!!
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
مهرى جان:
من سه تا از دوستام با زینلى عمل کردن.
نوک بینیاشون خیلى بالا نیس. و کلوملاها هلالى و پایین تر از پره هاس. تیغه هم از روبرو ستونى شکله. اما تمیزه. در کل کارش تمیزه. اما نوک بینى بالا نیس اصلا. کلوملا هم خیلى پایینه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بیکران پوستی قبلی رو بخون منم مسله تو بودم وقتی بچهها گفتن کار خراب داره من خطش زدم آخه اگه نوک بینیو انقدر بدی بالا معلومه مشکل تنفسی پیدا میکنه نمیدونم شاید اصلان این عکسا ماله خودش نیست یا شانسی شده من که میرم پیش سامی حداقل مشکل تنفسی پیدا نمیکنم خداکنه خوب بشه تنها امیدم
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
2810