2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
واى بچه ها؟؟ معلومه رو پروتز پوست بکشى بینى خوشگل مى شه. سه ساعت غضروف سازى نمى کنن که اخرم مریض بیاد بگه فلان جاش تو رفتس یا چه و چه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پرپر جان: ان شاءالله که نظرات درستى داده باشم و تو هم همیشه از بینیت راضى باشى. مبارکه عزیزم
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
هزینه دکتر یزدانفر 9.5شده البته با کلینیک ولی چون به من ابان ماه 8قیمت داده بود فقط 500اضافه تر گرفت در ضمن تو کلینیک دبیر اشرافی عمل میکنه من نوک بینیم و اندازه سر بالا بودنشو دوست دارم ولی باید صبر کنم تا اسپیلنت برداره ببینم چی شده این مماخ
بانو منیر میدونم والی کاری محبوبی راد آدمو گول میزنه این عکسایی که دیدم واقعن خوب بودن هرچند مشکل تنفسی دارن من امیدم به سامی بانو منیر شما با سامی عمل کردن یا مخایین عمل کنید
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
یعنی الان میخاین برای دومین بار ترمیم میکنید علامه چجوره خوب نبود نتونست کاری بکنه ؟ اره میدونم تازه خیلی وقتا عکس قبل از عملو نمیذارن یا فوتوشاپ میکنن نمیخام بیام ابرو رو درست کنم بزنم چشو داغون کنم تنفس خیلی مهمتر از ظاهر بینی من خدا رو شکر تاحالا نشنیدم مریض های سامی از لحاظ تنفسی مشکل داشته باشن
یکی از کاربرا میگفت دوستش که ی آرایشگر داشت که پیش نادریان عمل کرده بود اینم گولشو خورده بود چون طرف آرایشگر بود همیشه بینشو گریم میکرد اونم رفته بود پیشه نادریان بینش داغون شده بود هم تنفسش از بین رفته بود هم بینش از قبل عملش بزرگتر شده بود
ببین باید خیلی دقت کرد تا سبک دکتر دستت بیاد.اون آرایشگر الناز گلرخ که نادریان عمل کرده.ولی خب اون بینی به الناز میاد و به صورتش نشسته.بینی منم مثل همونه از هر نظر..اگه اون دقت میگرد تو عکسا النازم کاملا مشخصه همه قسمتای بینیش.پس قسمت ظاهر بینی که به دقت خود فرد مربوط میشه. راجع به مشکل تنفسیش چیزی نمیدونم.ولی دکتر خودش به تنفس خیلی اهمیت میده.
عکس بینی صفحه 1709
2810