2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015461 بازدید | 66527 پست
roz جان من در مورد دکتر علی اضغر غفاری ساری و دکتر حسامی تعریف شنیدم . علی اصغر غفاری چند تا کار ازش دیدم خیلی طبیعی بود . شما چه سبکی دوست داری؟
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

roz جان خودت برو نمونه ببین . هر دوتاشون برو ببین به حرف من و یا کس دیگه ای دکتر انخاب نکن حتما حتما خودت برو مطب بشین و نمونه از نزدیک ببین . از روی البوم عکس هم تصمیم نگیر چون عکس با اصلش خیلی فرق داره
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
Roz جان غفاری دوتا هست یکی بهنام و یکی علی اصغر غفاری هست . حواست باشه بهنام کار خراب زیاد داره ولی علی اصغر نداره و قیمتش سال 92 ، 4 میلیون بود الان نمیدونم
نه عزیز !ولی فکر کنم اونم قیمتش تو همین حدود باشه
بینیت گوشتی یا استخونی ؟ در مورد خاکزاد بابل شنیدی؟ اها چند تا نمونه دهقان آمل دیدم خیلی قشنگ بودن
2810