2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015497 بازدید | 66529 پست
دوست من با کامیابی عمل کرده دماغش موقع نفس فس فس میکنه و صدا میده تیغه بینیش هم اصلا ظریف نیست
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

nanazi نه دکتری نمیشتاسم ولی همزمان انجام بدی بهتره کلا دوره نقاهتت یه بار میشه من بیشتر به خاطر لبم میخام بینیمو عمل کنم که فاصله دماغ و دهنم زیاد بشه که بتونم لیفت کنم به نظرت یحیوی خوبه؟
mahbobجان در مورد یحیوی چیزای خوبی اصلان نشنیدم در مورد لیفت لب هم باید بگم معمولا دکترا میگن یا قبلش یا بدش دوره نقاهت شم ۱ ماهه من چون میخام با سامی عمل کنم میترسم بفهمه چیکار کردم عملم نکنه واسه همین میخام ۱ ماه قبل از عمل بینی انجام بدم ی تاپیک هم زدم در مورد لیفت لب اگه خاستی بگو تو پیام خصوصی اسمه دکتری که انتخاب کردم بگم البته اینو بگم که فقط ۱ نمونه ازش دیدم که کاربر همین سایت عکسشو برام فرستاد میگفت تنها دکتری تو ایران که لیفت لب زیاد انجام میده ی لینک هم میزارم از اونایی که با یحیوی عمل کردن برو بخون
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
mahbobحالا چرا میخای لیفت کنی اگه احتیاجی نداری ؟ اگه فاصله لب بینی کمتر از ۱۷ میل باشه دکتر لیفت نمیکنه چون دندون خرگوشی میشی من لب بلم خیلی باریکه هم پشته لبم بلنده واسه اینجوری با عمل بینی بهتر میشه
سلام دوست جونها.من بالاخره دیروز رفتم ویزیت با سامی.جو مطب خیییلی آروم و دوستانه و خوب بود.منشی اش هم خوب بود.دو نفر بودن که یکی سون دیروزش عمل کرده بود.حالش خوب بود و تامپون هاش رو کشید که گفت اذیت نشده.یه نفر دیگه هم بود که عمل دومش بود و بک هفته از عملش میگذشت.میگفت عمل اولش خیییلی بد بوده ولی الانش که ظاهرا خوب بود و عمل چونه هم داشت.نمونه ندیدم.منشی اش گفت دوشنبه ها بیا برای دیدن نمونه.
اخلاق دکتر خوب بود به نظرم.اهل تعریف و تمجید و تبلیغ نبود.به من گفت خوب میشه ولی تاکید و پافشاری زباد که اگه عمل کنی فلان میشه و عااالی میشه و ... نبود.چند تا نمونه مشابه بینی من نشون داد و گفت مال تو هم شبیه ابنها میشه.اونهایی که نشونم داد مال حدود 10 سال پیش بودن ولی همشون خوب شده بودن.در مورد مدلش ازش پرسیدم گفت مدل یا طبیعیه یا فانتزی.اگه اصرار روی طبیعی داری ویزیت قبل از عمل دوباره تاکید کن. دینا جون حالا به نظرت تاکبد کنم یا بذارم کار خودشو بکنه.؟؟؟؟؟
در مورد نوک ببنی هم گفت تیز و مکعبی و گرد همش حرفهاییه که مردم درمیارن!!!! من همه رو یه مدل عمل میکنم ولی توی صورت هر کس یه مدل خودش رو نشون میده.
همینا یادمه الان.هزینه هم 8.5 خودش.3.5 بیمارستان.
وایی دلسا آخر رفتی من الان چند روزه میگم دلسا بره بیاد بگه من ذوق کرده بودم جای تو خب حالا میخای باهاش عمل کنی چقدر به دکتر اعتماد داری وایی باورم نمیشه
2810