2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بانو منیر عزیز مرسی از جوابت saghar66 من هنوز عمل اکاردم والی از اونایی که عمل کردم نشیندم دکتر بگه خودشون ماساژ بدن آخه بیمار که نمیدونه شاید بینی خراب شد معمولا هم خود دکتر ماساژ میده البته من دکتر نیستم اگه دکترت گفته حتمن صلاح دیده برای اپلود عکس برو 8pic.ir بعد بیا لینکشو بزار
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
مرسی نانازی جون، خود بی نی رو ماساژ نمیدم، فقط برای کاهش ورم کنار تیغه رو گفته، فقط هم به من گفت
نادرستی یک حکم باعث نمی شود که آن حکم را رد کنیم ،احکام نادرست برای زندگی بشری ضروری است و رد کردن آنها به معنای رد کردن زندگی است.
بینیت خیلی خوشگل شده اون سرش حتمن ماله ورمه ورم نوک بینی ی سال میمونه والی عالی شده من که دوسش دارم مگه قوز نداشت پس چرا گفتن عوض نشده اگه قبل عملتو داری بزار
منم تعریف شنیدم اونایی که ناراضی بودن واسه این بود که دکتر قوس داده بوده والی این اواخر میگن مسله قبل کاراش ظریف نیست والی من میرم پیشش اون عکسایی که من دیدم خوب بودن ی کم فقط درمورد سایزه بینی دو دلم نمیدونم چقدر کوچیک میکنه من میخام خیلی کوچیک شه
نه عزیزم اتفاقن تغییر کرده مخصوصن نوک بینیت تازه قوس هم پیدا کرده نمیدونم چرا گفتن تغییر نکرده به نظر من ۸۰% تغییر کرده خیلی شیک شدی مبارک باشه
مرسی نانالا جون ، مرسی محیا جون شما مشهدی هستی محیا جان؟ من خیلی مطب گردی کردم ، میخواستم بسته عمل بشم، طبیعی باشه و تجربیاتش خیلی بالا باشه، تو مشهد ۵ تا دکتر هستن که خیلی معروفن، نسبت به تهران که دکترا خیلییی بیشترن، من چون خونوادم خیلی ناراضی بودن نمیخواستم ریسک کنم ، خیلی استرس داشتم، کلا فقط به دکترم می گفتم، نمیخوام عملی دیده بشه بینیم
نادرستی یک حکم باعث نمی شود که آن حکم را رد کنیم ،احکام نادرست برای زندگی بشری ضروری است و رد کردن آنها به معنای رد کردن زندگی است.
خدا رو شکر دوره نقاهتم خیلی کوتاه بود، یک هفته اسپلینت ، یک هفته چسب، همین، از ساعتی که اومدم بیرون از اتاق عمل حالم خیلی خوب بود، از همون لحظه اولم دکتر گفت فقط با بینی نفس بکش که به حرفش گوش کردم و هیچ مشکل تنفسی هم نداشتم، از روز سوم هم رفتم سر کار، کلا دکتر پور صادق معروفه به دوره نقاهت کوتاه
درود بر همه دوستان عزیز دوستان اینجا کسی عمل چشم داشته؟ لطفا بیاد این تاپیک http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1079423&PageNumber=1 با تشکر شاد و موفق باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
2810