2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
من قبول ندارم که منافی و یزدان فر اصلا تغییر نمیدن من یکی از دوستام بینیش استخونی بود و پیش منافی عمل کرد بینش واقعا شیک شده بود شبیه بینی خارجی ها بود :) یزدان فر هم 3 نمونه بینی گوشتی دیدم که خوب شده بود ولی این دو تا دکتر کلا تو کار بینی عروسکی و کوچیک نیستن دکتر دینی بینی هاش خیلییییییییی عروسکیه که من اصلا دوست ندارم کامیابی هم بینی هاش اصلا ظریف نیست اکثر تیغه های بیتی کلفته نانازی حان مبارک باشه امیدوارم عالی بشی
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد زینعلی دو تا دوستای من باهاش عمل کردن دو سه سال پیش و عالی شده بود بینی هاشون
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
آسمونی: محبی عمل هاش بد نبود یه مدت اما به خاطر رفتار بدی که با یکی از بچه های تاپیک ما انجام داد دیگه من به شخصه پیشنهاد میکنم باهاش عمل نکنید متاسفانه دیگه دسترسی به اون کاربر مقدور نیست که عکساش رو بزارم اما توی تاپیک های قبلی میتونید بخونید من به شخصه نمیگم دکتر نباید کار خراب داشته باشه چون همه دکترا دارن حتی دکتر مجلسی که من باهاش عمل کردم اما دکتری که اخلاق پزشکی نداره و مریضی که بینیش رو خراب کرده رو انکار میکنه و با بد اخلاقی ردش میکنه به نظرم نباید باهاش عمل کرد
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
دینا جون ممنون دوستم از راهنماییت.شما نمونه هایی که از یزدانفر دیدی چه مدت از عملشون گذشته بود؟؟ شما در مورد اینکه میگن بینی های یزدانفر بعد از یه مدت افت میکنن چیزی شنیدی؟؟؟ دینا جون به نظرت برای مت که بینیم استخونیه و مشکلش نوک بینیمه که میخوام جمع بشه وبیاد بالا،البته در حد طبیعی شیک،کدوم دکترها مناسب ترن؟؟ فعلا خودم نظرم روی سامی و نادریان هستش.شما به نظرت گزینه مناسب دیگه برای من کیه؟؟ راستی در مورد قناعت پیشه چیزی میدونی؟؟ من مدل خیلی فانتزی و سربالا و فوس دار و تیغه ستونی و خیییلی باربک و کوچولو نمیخوام.ممنون دینا جونم
دلسا: من عکسات رو ندیدم و نمیدونم چی میخوای :) آسمونی: سجادیان توی دکترا رنج خودش و با عمل هایی که انجام میده به نظرم دکتر خوبی هستش اما همه ی اینها شرط لازمش اینه که شما بینیت چه مدلی باشه؟! چه مدلی بخوای؟ و چقدر بخوای هزینه کنی
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
به به مدیر تاپیکمون اومده بهمون سر بزنه! صفا اوردی مانی راجع به دکتر سامی و دکتر یزدانفر هم نظر بده بچه ها خیلی از من می پرسن راجع بهشون.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
شامانا نمک نریز :) نه که هر دفعه میام کلی تحویل میگیرین به خاطر همونه :)) والا از چی بگم برات؟ -------------------------------------------------------------------------------- آسمونی: متاسفانه اطلاعی ندارم
اوا خیلی هم دلت بخواد کاربر به این گلی داره باهات حرف می زنه از سبکشون بگووووووو ، مهارت تو جمع کردن، جای بخیه، ورم و کبودی، افت و ماندگاری. همه چی دیگه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
آقای مانی سلام. من ۶۵ روزه که عمل کردم از بیست روز قبل یه فرورفتگی کوچیک روی تیغه بینیم در قسمت میانیش بوجود اومده که دکتر میگه به خاطر ورم هست و اینکه ورم بینی به صورت متقارن نمیخوابه و باید صبر کنی. چند بار ماساژ داد خوب شد ولی بعد از چند روز دوباره برگشته. یه کم نگرانم شما تجربه‌ای شبیه این ندیدید یا نداشتید?
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
2810