2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ممنون از کمکتون پس کامیابی که حذف شد. ممنوتن کتانه جون. پادما جون خودش اینطور میخواست از حق شناس؟؟ من تعریفش رو شنیده بودم.با سلیقه من جور نیست ولی. زینلی هم حذف ممنون نیکی نیکان جان. قیصری به نظرتون به قیمتش میارزه؟؟؟ رسپینا جون ممنون ازت.میشه در مورد مدل الان بینی هاشون هم بگی؟؟ سبکش طبیعیه؟؟ قبلش بینی شون چه مدلی بود؟؟ فکر میکنم قناعت پیشه هم گرون میگیره خییلی.نمیدونی هزینشون چقدر شد؟؟
بچه ها من تصمیم رو گرفتم میخوام با سجادیان عمل کنم فقط یه سوال ، میدونم مربوط به تاپیک نیس ولی ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنین دکتر خوب واسه لیفت ابرو میشناسین ؟ خیلی مهمه برام
بانو منیر جون هزینشون برام زیاده ولی اگه واقعا مطمئن باشم بهشون فکر میکنم ولی انگار اینام ناراضی دارن. اینهمه هزبنه کنی و آخرش اونی نشه که میخوای خیییلی بده. ولی میخوام واقعا دکتری باشه که ریسکش کم باشه.
بانو منیر جون ممنون.شما عکس منو دیدین که گذاشته بودم؟؟ من بینی ام استخونیه.مشکلش هم توی نوکشه که یه کم پایینه مخصوصا وقتی که میخندم بدتر میشه.یه دکتری میخوام که نوک بینیمو برام خوب دربیاره.میخوام طبیعی شیک باشه.قوس و سر بالا و خیییلی قلمی نمیخوام.شما به نظرتون کدوم دکترها برای من مناسبترن؟؟ به سامی خیییلی امیدوارم ولی بچه ها میگن نوک بینی هاش تیزه و بعضا قوس داره.که من این دو مورد رو اصلا نمیخوام.از طرفی چون بینی من خیییلی مشکل نداره میترسم پیش دکتر خییلی طبیعی کار مثل منافی و یزدانفر برم انگار نه انگار بشه.شما میگین چی کار کنم؟؟؟!!!!!
سلام دوستان خوبین. من خیلی از صفحات تاپیک جدید و قدیمو خوندم. ولی اطلاع زیادی نتونستم راجع به دکتر دینی پیداکنم .میشه هرکی پیشش عمل کرده بگه راضی بوده یا نه. عکس بزاره. لطفا جواب بدید ممنون
2810