2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015494 بازدید | 66529 پست
ابریشم,شمیلا,نگین جان,من دیروز با همسری مطب سلطانیان بودم,عکس آتیلیه روبردم نشون بدم( ایقدر عکسا م گشنگ بودن که نگو تو عمرم عکسام ایقدر خوشگل نیافتاده بودم,اصن مماغم هم خوبه نخواستم بدمش دست سلطانیان,بوخدا راست میگم) ,ی نمونه 2 ساله دیدم که مث نمونه2 ساله ی قبلی معمولی بود,من خیلی نمیپسندم آخه من طبیعی شیک میخوام,,,,ولی نمونه8 روزه شیک دیدم پسندیدم حالا نمیدونم دکتر سبکش را عوض کرده یا نه ? ولی من یه سمت بینیم نسبت به اون سمت غضروف من داره نمیتونم ریسک کنم و دست هرکسی بدم,شاید سلطانیان زیاد واسه بقیه خوب نباشه ولی من نمیتونم بینی ام رو صرف زیبایی دست بهترش بسپارم ولی بعدها گرفتار ناهمواری و تزریق ژل و,,,,بشم چون ایشون متخصص فک و صورتن مشکل من با ایشون بهتر حل میشه هرچند که گفت ممکنه به ترمیم هم بکشه,خلاصه,این تفسیر من از دکتری هست و مجبورم حس زیباشناسی ام رو فدای ظاهر شیکش کنم,حالا شایدم سبکش تغییر کرده باشه و منبه سبک زیباشناسیا نه ام برسم
من زاده شهر MISام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها دکترای دیگه هم برید ببینید اینجا همیشه چند تا دکتر بیشتر رو بورس نیستن متاسفانه سامی اصلا اونقدرا که اینجا تعریف میشه خوب نیست بینی های خوب داره و میشه گفت اکثر بینی هاش ایراد داره و تمیز نیست دکترای دیگه ای مثل امامی مجلسی شیروانی زینعلی .......
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
دوستان گلم، زیتون و سپیده خیلی ممنونم از راهنماییهاتون زیتون جان دلیل اینکه میگی برزنجی رو حذف کنم چیه؟ عزیزم راستش کارای خاص احمدی زیاد تو سلیقم نیس، خیلی هم سربالا میکنه. فقط از این یکی یه کم خوشم اومد: http://www.drkhasahmadi.com/Upload/Images/0825983c-4565-416a-9fa1-e5f2b201b941_Thumb.JPG من قبلا تو وبسایت دکتر سجادیان رفته بودم و چون یکی یکی باید عکسا رو لود کنیم، چند تاییو باز کردم و چون اون مدلی که میخواستم نبود بستمش، ولی وقتی ترانه جون یه لینک از کارای سجادیان گذاشت، راغب شدم بیشتر کاراشو ببینم و تمام عکسا رو سیو کردم و با کارای بقیه دکترا مقایسه کردم. باید بگم که واقعا کارش خوبه و تر و تمیز درمیاره و با اینکه اون مدلی که دوس دارم نیست ولی خیلی بهش نزدیکه و ترجیح میدم بینیم صاف و بدون بالا و پایین دربیاد تا اینکه ریسک کنم و به خاطر مدلش برم پیش حسنانی، چون اون تو کاراش یه کم ناهمواری دیدم. البته هنوز به طور کامل حسنانی رو حذف نکردم، ولی سجادیان هم به لیست درجه یکم اضافه شد. مرسی ترانه جون و اینکه محبیو کامل حذف کردم. دوستان نظرتون راجع به دکتر بنیادی و دکتر شیروانی چیه؟ کسی از نزدیک کاراشونو دیده؟
بچه ها من شنیدم برای جراحی زیبایی باید پزشکیو انتخاب کنیم که در لیست انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران باشه!!! آره واقعا؟؟؟ آخه خیلی دکترایی که مد نظر ما هستند در این لیست نیستند که!!!
عسل جون من با سجادیان عمل کردم و بینیم دچار دست انداز شده و اخیرا تو اکثرکارهای دکتر یه قوز کوچیک روی تیغه می مونه. چون من خیلی میرم مطب با خیلی از بچه های اونجا صحبت کردم و خیلی ها این مشکل رو دارند درضمن دکتر سجادیان معمولا کارهاشو گلچین می کنه و تو سایت و اینستا میذاره هفته پیش فیلم یه خانمی رو گذاشته بود که نوک بینیش کج بود طرف 24 ساعت انقدر کامنتهای انتقادی گذاشتند که دکتر عکس رو سریع برداشت
دکترسجادیان
سلام دوستان من دو روز پیش بالاخره بینیمو با دکتر یزدانفر عمل کردم در جواب دوستمون ترامیس هزینه جراحى با کلینیک ٩/٥ شد که تو همون کلینیک پرداخت کردم فعلاً از نظر ظاهرى نمیتونم نظری بدم ولى از نظر تنفس و بویایى هیچ مشکلى ندارم و حتى اولین چیزى که بعد از به هوش اومدن گفتم این بود که چقدر تنفسم خوبه چون قبل عمل انحراف داشتم آقاى دکتر یزدانفر کاملاً طبیعی عمل میکنن و بیشتر ایرادهاى بینى رو برطرف میکنن در ضمن من اصلاً کبودى ندارم
جراحى با دکتر یزدانفر ٣١ فروردین ٩٤ از نتیجه عمل راضى هستم
شمیلا جون خودشون اتلیه عکس ریزان رو معرفی کرد من رفتم گفتن دستگاه چاپ خرابه,بردن اتلیه دید سوم چاپیدن خیلی خوشجل بودن میخوام بعد عمل از دکتر بگیرمشون
من زاده شهر MISام
شمیلا,من از همون40 روز پیش که بفکر عمل کردن افتادم,از طریق همین تاپیک,و خوندن هزارآن صفحه,,,,,,تز طریق آزمون وخطا دکترا رو میسنجبدم تا به 2 تا رسیدم 1_سلطانیان2-,,,,,,,,شماره2کاراشو بیشتر دوست داشتم ولی شنیدم گاهی اوقات ژل تزریق میکنه که من نه وقتش دارم نه هزینه اش رو دیگه سلطانیان مفتخر شد به عمل من ولی اگه شیکش هم بکنه گلیه که به سر خودش زده
من زاده شهر MISام
2810