2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015479 بازدید | 66528 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلسا جان اوایل تابستون, ی نفر هم فرستادم بره مطب نمونه ببینه شامانا قرار بود بیاد بگن اون دوستی که فرستادم بره مطب سامی گفت دیر به دیر وقت میده واسه ی چک آپ ۲۰ روز دیگه وقت داده واسه عمل هم گفت چند ماه اگه باید از الان زنگ بزنم وقت مشاوره بگیرم
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
بچه ها اگه میخواین برین نمونه ببینین برای سلطانیان من پیشنهاد میکنم دیروقت برین. من ۶ رفتم ۷ ۸ تا نمونه دیدم. اگه تو کرج دنبال بینی فانتزی تر میگردین حسینی اقدم هم هست. من بینی منشی و ۳ تا نمونه دیگه رو دیدم خیلی ناز با قوس ملایم بود. ماریا گرمارودی هم میگن خیلی ظریف عمل میکنه عمل می کنه :)
محبا جون دوشنبه رفتی نمونه دیدی یا روزهای دیگه؟؟ چه ساعتهایی بهتره برای تمونه دیدن؟؟؟ نانازی جون درسته به منم حدود 20 روز بعد وقت مشاوره داد ولی برای وقت عمل فکر نکنم اینطور باشه.بچه ها میگفتن پول رو که بریزی 2 هفته بعد وقت عمل میده.
sargol و نگین عزیز...والا چرا دروغ بگم من چون یکسال دیگه می خوام عمل کنم هنوز مطب سلطانیان نرفتم...منتظرم شما دوتا برین و پخ پخ بشینو من کلاااا در جریانتون باشم و بسی استفاده و فیض ببرم از شماها....بعدشم من واقعا نوک بینیم برام مهمه چون همونطور که گفتم بالای بینیم قوز نداره و صافه...من یه بار عمل کردم 12 سال پیش ولی هیچچ کس متوجه نمیشه....چقد خریت کردم اون موقع و نگفتم که نوکشو برام بده بالا...طفلکی چقدر اصرار کرد و من گفتم نورچزززززز!!!! الان مث هاپو نادم می باشم....بچه ها سلطانیان تحت هیچچچ شرایطی بینی رو بالا نمیده؟؟؟ اخه اینجوری باشه ایشون گزینه ی خوبی برای من نخواهند بود که! بعدشم نگین و سارگل جونیا میشه بپرسین که پره هارو دست میزنه یا نه؟ اون خانومی که من دیدم پره هاشو دست نزده بود...من میخوام پره هام جمعتر بشه ...باز داره میزنه به سرم که با محبوبی راد عمل کنم هااااا ای خدا چقد سخته تصمیم گیری
یا اباالفضل
2810