2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
بچه ها یه نمونه بعد از عمل از سامی پیدا کردم قبل از عملشو ندیدم از همین تاپیک پیداش کردم به نظرتون بینی من هم اینشکلی میشه هم کوچیکه هم شیک http://8pic.ir/viewer.php?file=vqo2fm9i9tsg3laezuq6.jpg http://8pic.ir/viewer.php?file=sqk19m122j0mdazj2d41.jpg
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

padma جان آمریکا عزیزم. نه اتفاقن جراحی بینی تو ایران بهتره من خیلی هارو میشناسم حتا از استرالیا آمریکا میان ایران عمل کنن حالا کشورهای عربی بماند اینجا بینی اصلان تغییر نمیکنه یه کم فقط عیبشو برطرف میکنن من دوستم اینجا عمل کرد بینیش غضروفی بود به دکتر گفت کوچیک شه بینیش داغون شد هر کشوری تو ی عمل زیبایی تخصص داره مثلا ترکیه میگن تیپوپلاستی خوب انجام میده همون عمل نوک بینی اینجا مثلا تزریق چربی هم خیلی خوب امریکا من بیشتر بوتاکس ژل زدن به لب دوست دارم بستگی داره از دکتر چی میخای اگه بخای قیافت عوض نشه بینیت هم طبیعی طبیعی بشه آمریکا خوبه مثلا الان هنرپیشه های هالیوود حتا آنجلینا جولی بینیشو عمل کرده خیلی اصلان ب ذهنتون نمیرسه بینیشون عمل کردن
دکتر هر کشوری متناسب با صورت و نوع بینی مردم اون کشور و طبق خاستهاشون عمل میکنه مثلا الان ی دکتر کره ای نمیتونه ی بینی ایرانی خوب عمل کنه والی بینی کره ای هارو عالی درمیاره البته این نظر شخصی منه و من درموردش کلی سرچ کردم شاید هم اشتباه کنم نمیدونم ؟
بچه ها میگن تو ساختمون مطب سامی یه دکتر دیگی هست فکر کنم اسمش دکتر عباسی یکی از دوستان میگفت ی پسره عراقی رو عمل کرده بود بینیش زیاد جالب نبود والی خوده پسره خیلی سورپریز شده بود اگه خواستین میتونین با اون هم مشاوره بشین
من دو سال پیش با نادریان عمل کردم، اویل تقریبا راضی بودم چون نتیجه عملم مشخص نشده بود ... کم کم بعد یک سال متوجه شدم 2 تا خرابکاری گنده کرده،ولی چون بهشون اعتمادی ندارم از خیر ترمیم گذشتم ترسیدم بدتر شه ... سر بینیم تو رفتگی و برامدگی داره ( سمت راست بینیم )... خط پره ها متقارن نیست ... از همه بدتر الان تنفس ندارم از یه سمت بینیم از سمت دیگه ام تنفسم حدود 50% کاهش پیدا کرده نسبت به قبل ، خدانکنه سرما بخورم چون شب هاش خر و پف دارم.... وقتی بهشون گفتم گفت باید بینیتو پهن کنم تا مشکل تنفست حل بشه !!! بینی خشگل و بی ایراد تو مطب خیلی کم دیدم، اکثرا معمولی بود و یه تعداد قابل توجهی هم هم خراب کرده بود !!!! که با دیدن اونا بازم خداروشکر کردم مث اونا نشدم ... کلی هم ترمیمی داره منم دیگه این تاپیک نمیام خیلی وقته ... اگرم سوالی داشته باشید متاسفانه نمیتونم کمک کنم ، من فقط نتیجه عمل خودم و 2 تا از اقوام نزدیکمو گفتم گه هرکدوم به نحوی مشکل دارن ... ممکنه بپرسید چرا وقتی اونا مشکل داشتن باز با نادریان عمل کردی ؟ که باید بهتون بگم 2 تا از ما تو فاصله یک هفته عمل کردیم و یه اعتماد کور کورانه بهشون پیدا کردیم روز مشاوره ... اون یکی فامیلمون رو هم 5 سال پیش عمل کرده، من نمیدونستم تازگی متوجه شدم جالبه بگم جزء درخواست هام بود مث ایشون نشم .... که خداروشکر نشدم ولی مشکلات دیگه ای دارم ... وظیفه ام بود نتیجه عملمو باهاتون درمیون بزارم ... موفق باشید
سلام من خیلی اتفاقی با دکتر عابدین آشنا شدم و با اون عمل کردم. هنوز یک ماه نشده و برای نظر دادن در مورد بینی خودم زوده، اما بینی هایی که تو مطبش دیدم متقارن و خوب بودن تقریبا همشون. سبکشم از خیلی طبیعی تا نیمه فانتزیه. که بینی خود من نیمه فانتزیه. برای کساییم که میخوان معلوم نشه هم خیلی دکتر خوبیه. هزینه عملم هم 3500 شد.
2810